ASKO - Modes - Astianpesukoneet

Modes - Oikotiesi puhtaisiin astioihin

Olemme luoneet erilaisia tiloja, joiden avulla voit helposti mukauttaa suosikkiohjelmasi uusiin tilanteisiin. Sen sijaan, että sinun olisi valittava ensin pitkästä erilaisten ohjelmien luettelosta ja sen jälkeen pitkästä erilaisten asetusten luettelosta, voit valita vain haluamasi tilan ja painaa käynnistyspainiketta.

Green Mode

Green Mode säästää sekä vettä että energiaa. Lämpötila on alhaisempi ja jokainen pesuvaihe pidempi veden säästämiseksi ja samojen täydellisten tulosten saavuttamiseksi kuin normaaleilla ohjelmilla.

Speed Mode

Jos haluat, että tiski on aikaisemmin valmis, valitse Speed Mode, joka lyhentää ohjelma-aikaa 50 prosentilla. Ohjelma käyttää enemmän vettä ja energiaa saavuttaakseen parhaat mahdolliset pesutulokset käytettävissä olevassa ajassa

Intensive Mode

Valitse tämä tila, kun pestävänä on likaisia astioita, joihin on kuivunut kiinni ruokaa. Intensive Mode nostaa suihkuvarsien vedenpainetta, ja pesussa käytetään enemmän lämpöä ja vettä.

Night Mode

Olemme kehittäneet yötilan kaikille niille, jotka haluavat antaa astianpesukoneen työskennellä nukkuessaan, Tässä tilassa suihkuvarsien vedenpaine on alhaisempi, mikä laskee melutasoa jopa 2 dB vertailuarvoon nähden. Tila soveltuu myös erinomaisesti käytettäväksi avoimissa tilaratkaisuissa, joissa keittiö ja olohuone muodostavat yhden kokonaisuuden.

Discover more about our dishwashers, flexible modes and programs for a cleaner result and easier handling