ASKO - ASKO Professional

Tukevarakenteiset ja luotettavat ammattikäyttöön tarkoitetut tuotteet, jotka helpottavat arkea!

Askon ammattikäyttöön tarkoitetut koneet ovat ihanteellinen vaihtoehto silloin, kun tavalliset kodinkoneet eivät ole riittävän tehokkaita tai eivät täytä hygieniavaatimuksia. Kaikki ammattikäyttöön tarkoitetut koneemme ovat erittäin kestäviä ja helppokäyttöisiä, ja niissä on asiakkaiden vaatimukset täyttävät erikoisohjelmat.

Katso täältä Askon ammattikäyttöön tarkoitetut tuotteet

Takuut

2 vuoden takuu ammattikäyttöön tarkoitetuille tuotteille 2 vuoden takuu ammattikäyttöön tarkoitetuille tuotteille ASKOn ammattikäyttöön tarkoitetuille tuotteille myöntämä takuu on tae siitä, että tuotteet täyttävät korkeat laatu- ja huoltovaatimukset. Koskee ammattikäyttöön tarkoitettuja ASKO-tuotteita, jotka on ostettu 1. syyskuuta 2012 jälkeen.
10 vuoden takuu varaosien toimitukselle 10 vuoden takuu varaosien toimitukselle Takuu turvaa varaosien saatavuuden hankkimallenne ammattikäyttöön tarkoitetulle ASKO-tuotteelle vähintään 10 vuoden ajan ostopäivästä. Koskee ammattikäyttöön tarkoitettuja ASKO-tuotteita, jotka on ostettu 1. syyskuuta 2012 jälkeen.
Pitkä käyttöikä Pitkä käyttöikä Teemme käyttöikätestin, joka vastaa noin 15.000 jaksoa ammattimaisessa käytössä. Testeihin sisältyvät kestävyystesti poikkeuksellisen korkeissa lämpötiloissa, tiiviystesti ja sähköjärjestelmän turvallisuustesti. Kaikki osat testataan kokonaan komponenttien tasolle asti.
Ympäristöystävälliset ECO-ratkaisut Ympäristöystävälliset ECO-ratkaisut Ammattikäyttöön tarkoitetut pyykinpesukoneemme ja astianpesukoneemme ovat kaikki ECO-malleja, jotka voidaan liittää lämminvesiliitäntään. Se on ihanteellinen vaihtoehto silloin, kun käytettävissä on ympäristöystävällinen ja taloudellinen lämminvesilähde, kuten aurinkopaneelit tai lämpöpumppu.