Ainutlaatuiset edut - Asko Appliances

Ainutlaatuiset edut

Hellävarainen kuivaus Butterfly Drying™ -tekniikalla

Pitkä käyttöikä vaatteillesi ja kuivausrummullesi

ASKOn ainutlaatuinen Butterfly™-kuivausjärjestelmä käsittelee pyykin hellävaraisesti ja takaa kuivausrummulle pitkän käyttöiän. Kuivausrumpumme kuivaavat koko ajan samaan suuntaan, mikä säästää moottoria ja muita komponentteja. Samalla rummun ainutlaatuiset poimut nostavat pyykin ympäri rumpua silmukan muotoisella liikkeellä, mikä estää pyykin pakkaantumisen kasaan. Vaatteet eivät pääse kulumaan eivätkä rypistymään.

Älykkäät suodattimet suojaavat konetta

Kuivausrumpu, jossa on tehokas nukkasuodatin

Nukka estää ilman kiertämisen kuivausrummussa ja lisää energian kulutusta. Tämän vuoksi kuivausrummuissamme on erittäin tehokas kaksinkertainen nukkasuodatin. Se estää nukan kertymisen ja pidentää koneen käyttöikää.

Lue lisää

Suunniteltu kestämään pitkään

Pitkäikäinen tukeva kuivausrumpu
Kuivausrummuissamme on kiinteä rakenne ja vankka rumpu, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kestävistä kuulalaakereista. Rummun ulkokuoreen sinetöivän huopatiivisteen käyttöiän pidentämiseksi ja varmistamiseksi ASKO-kuivausrummun rumpu lepää edessä kahden ylimääräisen SKF-kuulalaakeroidun tukirullan päällä. Galvanoitu teräs ruostuu aina ennemmin tai myöhemmin, sen vuoksi olemme valmistaneet rumpumme ruostumattomasta teräksestä. Se pidentää kuivausrummun käyttöikää yhdessä hiilettömän induktiomoottorin kanssa.

Säästä käyttämällä automaattisia ohjelmia

Täydellinen kuivaustulos ASKOn kuivausrummuilla

AutoDry-toiminnon ansiosta voit päättää itse, miten kuivaksi haluat pyykin. Valittavanasi on kuusi eri asetusta. Sen jälkeen ainutlaatunen Sensidry™-järjestelmä asettaa tarvittavan kuivausajan. Lämpöanturien välisen yhteistoiminnan ansiosta kuivaustuloksesta tulee tasaisempi ja luotettavampi kuin perinteisellä anturilla. Kone pysähtyy automaattisesti, kun pyykki on kuivaa.

AutoDry ei ole pelkästään helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen – se säästää myös energiaa, koska aika säädetään vastaamaan pesukoneessa olevaa pyykkimäärää. - Pienempi määrä pyykkiä tarkoittaa sitä, että vettä ja sähköä kuluu vähemmän.

Erikoisnopea kuivaus

Lyhennä kuivausaikaa 30 %
ASKOn kuivausrummut ovat markkinoiden ainoat, joissa on käytettävissä kaksi tehotasoa: 10 A tai 16 A. Kun otat käyttöön suuremman tehotason, teho kasvaa 2,2 kWh:sta 2,8 kWh:iin, mikä lyhentää normaalin ohjelman kuivausaikaa noin 30% lisäämättä silti sähkönkulutusta.

Automaattiset ohjelmat

Kuivausrummun automaattiset ohjelmat säästävät aikaa ja energiaa

Automaattiset ohjelmat ovat energiaa säästäviä, sillä ohjelman kesto sovitetaan pyykkimäärän mukaan. Näin ollen se käyttää vain tarvittavan määrän aikaa ja sähköä.

Auto denim: Tarkoitettu farkuille, jotta sekä taskut että saumat kuivuvat kunnolla.

Auto tekokuidut: Tehokas kuivaus lyhyemmässä ajassa.

Auto frotee: Ohjelma pienille ja suurille froteetekstiilimäärille, esim. pyyhkeille ja kylpytakeille.

Auto untuva: Arkojen untuvatekstiilien hellävaraiseen käsittelyyn.

Tuuletusohjelma

Tuuletusohjelmallinen kuivausrumpu raikastaa vaatteet
Täydellinen ohjelma, jos haluat vain tuulettaa vaatteita tai poistaa koiran-, hevosen- tai kissankarvat. Kylmäilmaohjelma kuivaa vaatteet kylmällä ilmalla – voit itse päättää ohjelman keston.

KidSafe™

Lapsilukollinen kuivausrumpu

Mahdollisimman hyvän turvallisuuden takaamiseksi kuivausrummun luukun voi avata sisäpuolelta ja ohjelma on käynnistettävä uudelleen, jos luukku avataan kuivauksen aikana.

Säästä ympäristöä käyttämällä lämpöpumppua

Ympäristöystävällinen kuivausrumpu

ASKOn kuivausrummuissa on käytössä lämpöpumpputekniikka. Niiden energiankulutus on erittäin alhainen: vain 0,24 kWh yhtä pyykkikiloa kohden. Se on miltei 60 % alhaisempi kuin tavallisen kondensaatiokuivausrummun energiankulutus. Energiankulutus on vähäistä älykkään rakenteen sekä SensiDry™-järjestelmän ja automaattiohjelmien ansiosta.

Automaattiohjelmat säästävät energiaa, koska ohjelma-aika säädetään pyykkimäärän mukaan, joten ohjelma käyttää juuri riittävän määrän aikaa ja sähköä. Lämpöpumpun ansiosta säästät lähes 60 % enemmän sähköä – samalla säästät luontoa ja rahaa.