ASKO - Ammattikäyttöön tarkoitetut tuotteet

Tukevarakenteiset ja luotettavat ammattikäyttöön tarkoitetut tuotteet, jotka helpottavat arkea!

Ammattimaiseen pyykinpesuun, kuivaukseen ja astioidenpesuun

Askon ammattikäyttöön tarkoitetut koneet ovat ihanteellinen vaihtoehto silloin, kun tavalliset kodinkoneet eivät ole riittävän tehokkaita tai eivät täytä hygieniavaatimuksia. Kaikki ammattikäyttöön tarkoitetut koneemme ovat erittäin kestäviä ja helppokäyttöisiä, ja niissä on asiakkaiden vaatimukset täyttävät erikoisohjelmat.

Saat 2 vuoden takuu ammattikäyttöön tarkoitetuille tuotteille ja 10 vuoden takuu varaosien toimitukselle. Lue lisää.

Katso täältä Askon ammattikäyttöön tarkoitetut tuotteet

Pitkä käyttöikä Teemme käyttöikätestin, joka vastaa noin 15.000 jaksoa ammattimaisessa käytössä. Testeihin sisältyvät kestävyystesti poikkeuksellisen korkeissa lämpötiloissa, tiiviystesti ja sähköjärjestelmän turvallisuustesti. Kaikki osat testataan kokonaan komponenttien tasolle asti.
Ympäristöystävälliset ECO-ratkaisut Ammattikäyttöön tarkoitetut pyykinpesukoneemme ja astianpesukoneemme ovat kaikki ECO-malleja, jotka voidaan liittää lämminvesiliitäntään. Se on ihanteellinen vaihtoehto silloin, kun käytettävissä on ympäristöystävällinen ja taloudellinen lämminvesilähde, kuten aurinkopaneelit tai lämpöpumppu.

ASKO ammattilainen esite

ASKOn ammattikäyttöön tarkoitettu tuotesarja käsittää pesukoneet, kuivausrummut, kuivauskaapit ja astianpesukoneet. Valikoima täyttää mainiosti pesu-, kuivaus- ja astianpesutarpeet paikoissa, joissa näiden tehtävien hoitamiseen tarvitaan ammattilaistason tuotteita. Olemme ASKOssa valmistaneet ammattikäyttöön tarkoitettuja koneita monia vuosia ja saaneet sitä kautta vankan kokemuksen ammattikäyttäjien koneille asettamista vaatimuksista. Koneita käytetään yleensä useita kertoja päivässä ja käyttäjiä on hyvin monenlaisia, mikä asettaa normaalia suuremmat vaatimukset sekä kestävyydelle että käytön helppoudelle.