ASKO - Ainutlaatuiset edut

Ainutlaatuiset edut

Kuivaa kaiken

Kuivauskaappi soveltuu kaikkien tekstiilien ja materiaalien kuivaukseen

Kuivauskaapit sopivat kaikkien tekstiilien kuivaukseen, jotka eivät mahdu kuivausrumpuun tai jotka kuivuvat paremmin alhaisemmassa lämpötilassa tai ripustettuina: kengät, saappaat, arat tekstiilit kuten villa- ja silkkivaatteet, vapaa-ajan ja urheiluvaatteet kuten sadevaatteet, haalarit, ratsastus-, kalastus- ja hiihtovaatteet.

Säästöä lämpöpumpulla

Lämpöpumpulla varustettu kuivauskaappi säästää energiaa ja aikaa

Lämpöpumpputekniikalla voit säästää jopa 65% sähkölaskussa verrattuna hormiin liitettäviin malleihin. Sensoriohjaus huolehtii kaapin sammuttamisesta kun vaatteet ovat kuivia, ja pysäyttää ajastuksen.

Nopea kuivaus

Lapset tykkäävät hyppiä vesilätäköissä, leikkiä sateessa sekä peuhata hiekan ja lumen keskellä. Ja jotta sadevaatteet ja haalarit selviävät kaikista koettelemuksista, on tärkeää saada ne nopeasti kuivattua. Siihen tarkoitukseen kuivauskaappi on ihanteellinen ratkaisu. Vain pari tuntia ja vaatteet ovat taas kuivat ja valmiina uusiin haasteisiin.

Suuri kapasiteetti ja joustavuus

Kuivauskaappi, jonka kapasiteetti on suuri

Kuivauskaapeissamme on ripustustankoja kolmessa rivissä, ja ne vastaavat 16–18 metriä pyykkinarua (3,5 kg:n täyttömäärää). Kuivauskaapin oveen sijoitettu käsineteline on täydellinen myssyjen, lapasten, huivien yms. kuivaamiseen, ja kätevään kenkätelineeseen mahtuu jalkineita kahteen riviin kaapin alaosassa.

Lämpimät pyyhkeet ja talvisaappaat

Kuivauskaapin ajastus varmistaa lämpimät saappaat talvella

Kukapa ei haluaisi kietoutua ihanan lämpöiseen pyyhkeeseen suihkun jälkeen? Käyttämällä kuivauskaappia se on mahdollista. Ajastustoiminnon ansiosta voit säätää kuivauskaapin siten, että saat lämpimät saapikkaat käyttöön ennen ulosmenoa kylmänä pakkasaamuna.