ASKO - Ainutlaatuiset edut

Ainutlaatuiset edut

Paras paistotulos

Erinomainen kypsennys- ja paistotulos ASKOn ainutlaatuisella uunilla, jossa lämpö jakautuu tasaisesti koko uunissa
Valitsemalla ASKO:n erillisuunin saat harkitun ja tilavan uunin jonka tilavuus on jopa 75 l. Uuni on suunniteltu siten että lämpö jakautuu tasaisesti koko uuniin ja suuri tilavuus antaa mahdollisuuden paistaa useampi pellillinen samaan aikaan. Näin saat parhaan tuloksen kaikilla tasoilla.

Sinun avuksesi

Kätevät automaattiset ohjelmat auttavat keittiössä
Unelmoitko, että voisit valmistaa aina täydellisesti valmistetun illallisen vieraillesi? Apua on tulossa! Voit valita käyttöön jonkin useista automaattiohjelmista tai tallentaa omat asetuksesi. Kun olet löytänyt omat suosikkisi olet vain muutaman napinpainalluksen päässä täydellisestä lopputuloksesta.

Paistomittari

Paistomittari
Paistomittarilla saavutat täyden hallinnan. Voit asettaa itse toivotun lämpötilan, ja valittu kypsennysohjelma huolehtii uunin lämmityksestä ja sammuttamisesta, kun liha on kypsyydeltään sinulle sopiva.

Hyvää ruokaa puhtaalla höyryllä

Höyryuunissa valmistetussa ruoassa säilyvät tervelliset ravintoaineet
Älykäs ja ainutlaatuinen höyrygeneraattorimme ei tuota mitään muuta kuin puhdasta höyryä. Tämän tekee mahdolliseksi virtausmittari, joka varmistaa, että höyrytyksessä käytetään juuri oikea määrä vettä, sekä vedenerotin, joka erottaa puhtaan höyryn ja tiivistyneen veden toisistaan.

Ammattimainen tulos

uuni, joka tuottaa täydellisen paisto- ja kysennystuloksen
ASKOn höyryuuneissa on automaattiseen ruoanvalmistukseen tarkoitettu toiminto ”Ammattimaista ruoanlaittoa”. Ohjelmat sisältävät useita valmiita ammattikokkien ja ravitsemusasiantuntijoiden laatimia reseptejä.

Hyödyllisyys

Täydellinen yhdistelmä
Yhdistelmämikroaaltouunimme tarjoavat kaikki mikroaaltouunien, kiertoilmakypsennyksen ja perinteisen lämmön edut. Voit vaikkapa sulattaa kanan ja jatkaa sitten sen kypsentämistä samalla ohjelmalla tai nopeuttaa paahtopaistin kypsymistä käyttämällä ensin mikroaaltoja ja sen jälkeen perinteistä lämpöä.

Paistamista usealla tasolla

Paista monella tasolla samassa ajassa

ASKO-uunissa on tilaa samanaikaisesti monelle uunipellille. Uunin takaosassa oleva tuuletin varmistaa lämmön tasaisen ja nopean jakautumisen, minkä ansiosta kypsennys- ja paistotulokset ovat ylivertaiset. Samalla säästät arvokasta aikaa ja energiaa. Suurien ja kuumien gratiinivuokien käsitteleminen voi olla raskasta, hankalaa ja riskialtista. Silloin kevyesti liikkuvat teleskooppikiskot pääsevät oikeuksiinsa. Niiden avulla tavarat voidaan nostaa uuniin ja uunista kevyesti ja turvallisesti, olivatpa ne kuinka kuumia tai raskaita tahansa.

Tehokas itsepuhdistus

Pyrolyysiuuni, jossa on pyrolyyttinen itsepuhdistus, poistaa erillisten puhdistustoimien tarpeen

Pyrolyysiuunissa sisäpuoli ja levyt on käsitelty erityisellä pyrolyysiemalilla, jonka ansiosta sisäpinnat voidaan puhdistaa pyrolyysitoiminnolla*. Pyrolyysipuhdistuksen aikana uuni kuumenee noin 465 °C:een, jolloin kaikki ruoantähteet palavat tuhkaksi. Uunissa on lisäksi asennettuna erikoiskatalysaattori, joka neutralisoi hajun ja savun puhdistuksen aikana. Tuloksena on täysin puhdas uuni, yhtä hyvä kuin uutena ilman käsin jynssäämistä!

*Huomautus! Mukana tulevat erikoiskannakkeet, joita käytetään uunipelleissä pyrolyysin aikana. Teleskooppitangot on aina poistettava!

Puhdista uuni puhtaalla vedellä

AquaClean-toiminnossa uuni puhdistetaan höyryn avulla. Kaada vettä uunipannulle ja anna höyryn tehdä kova työ. Riittää, kun pyyhit uunin lopuksi pehmeällä liinalla. Helppoa ja ympäristöystävällistä!