ASKO - ASKON 5-IN-1-YHDISTELMÄUUNIT

5-IN-1-YHDISTELMÄUUNIT

ASKON 5-IN-1-YHDISTELMÄUUNIEN ANSIOSTA KÄYTETTÄVISSÄ OLEVA TILA VOIDAAN HYÖDYNTÄÄ TEHOKKAASTI

Arkiaterioiden ja usean ruokalajin gourmetillallisten valmistaminen voi olla haastavaa kompaktin kaupunkiasunnon yhdessä ja samassa keittiössä.  Siksi tarvitaan ratkaisuja, joissa toiminnot on integroitu yhteen kätevään pakettiin. 5-in-1-yhdistelmäuuni on erinomainen valinta juuri näihin tilanteisiin – se on maailman monipuolisin yhdistelmäuuni. Viisi kypsennysmenetelmää tuovat täydellistä joustavuutta kaikkeen ruoanlaittoon.

Tuotteen keskiössä ovat kolme kypsennys- ja lämmitysteknologiaa: höyry, mikroaallot ja perinteinen uuni. Kaikkia menetelmiä voidaan käyttää uunissa myös erikseen. Tämän lisäksi esimerkiksi mikroaaltoja ja perinteistä uunia tai höyryä ja perinteistä uunia voidaan käyttää yhdessä. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Älykkäiden kypsennystoimintojen ansiosta ruoanlaitto sujuu entistä joustavammin. Voit luoda yhdistelmäohjelmia, joissa kypsennyksessä käytetään sekä höyryä että mikroaaltoja vuorotellen.

Kompakti tehopakkaus

MIKSI 5-IN-1 ON ERINOMAINEN VALINTA?

MONIPUOLISET KYPSENNYSMENETELMÄT MONIPUOLISET KYPSENNYSMENETELMÄT Pikaruoasta gourmetillallisiin. Loihdi herkullisia gourmetillallisia Sous Vide -kypsennyksellä, valmista nopea iltapala mikroaaltouunissa tai kuumenna hiukopala uudelleen yhdistelmämikroaaltotoiminnolla.
TILA TEHOKÄYTTÖÖN TILA TEHOKÄYTTÖÖN Kompakti ratkaisu hyödyntää käytettävissä olevan tilan tehokkaasti ilman kompromisseja. Saat kaikki tarvitsemasi toiminnot, koska ne kaikki on integroitu valmiiksi 5-in-1-yhdistelmäuuniin.
VÄHEMMÄN RUOKAHÄVIKKIÄ VÄHEMMÄN RUOKAHÄVIKKIÄ Eilisen pizzan voi lämmittää kätevästi uudelleen perinteisellä lämmöllä ja mikroaaltotoiminnolla. Takuuvarmasti nopea lämmitys ja rapea pinta.
SÄÄSTÄÄ AIKAA SÄÄSTÄÄ AIKAA Voit kypsentää lihan ja siipikarjan käyttämällä kuumaa ilmaa ja mikroaaltoja. Vaikka kypsennysaika lyhenee, pinta on silti rapea.

SOPIVAT TOIMINNOT JUURI SINULLE

  1. Höyry – vihannesten, kalan ja lihan hellävaraiseen kypsennykseen. Voit kypsentää esimerkiksi tuoreen kalan kokonaan höyrytoiminnolla. Kun käytät höyryä leivän paistamisen alkuvaiheessa, saat herkullisen rapean pinnan.
  2. Mikroaallot – säästää aikaa, kun lämmität ruokaa uudelleen ja kuumennat nesteitä. Sopii loistavasti myös sulatukseen.
  3. Perinteinen uuni – monia eri toimintoja leivontaan ja ruoan kypsennykseen ylä- ja alalämmön, kuuman ilman ja grillauksen avulla.
  4. Perinteisen uunin ja mikroaaltojen yhdistelmä – ruoan kypsennyksessä käytetään sekä mikroaaltoja että kuumaa ilmaa. Vaikka kypsennysaika lyhenee, saat aterioihin maukkaan rapean pinnan.
  5. Perinteisen uunin ja höyryn yhdistelmä – kuuman ilman ja höyryn yhdistelmä korostaa ruoan makuja ja luo esimerkiksi lihaan ja kalaan herkullisen koostumuksen. Kypsennyksen aikana uuniin suihkutetaan höyryä säännöllisin väliajoin.

Voit yhdistää myös seuraavia kypsennystoimintoja: Höyry/mikroaallot, Höyry / perinteinen uuni / mikroaallot

TUTUSTU VALIKOIMAAMME

TEKNOLOGIAT

Voisi kuvitella, että maailman monipuolisimman yhdistelmäuunin suunnittelussa ei tarvitse tehdä muuta kuin yhdistää eri teknologiat yhteen pakettiin. Todellisuus on kuitenkin toinen. Esimerkiksi mikroaaltojen ja höyryn yhdistäminen yhteen laitteeseen on haastavaa. Jotta yhdistelmä toimii optimaalisesti, on varmistettava, että höyry ei tuota uunitilaan liikaa kosteutta, koska muutoin mikroaallot eivät kypsennä tehokkaasti.

Kaikissa ASKO 5-in-1 -yhdistelmäuuneissa on tehokas Pure Steam -järjestelmä, joka poistaa höyrystä kondensoituvan kosteuden ennen kuin höyry johdetaan uunitilaan. Kylmien elintarvikkeiden höyrykypsennyksessä kondensoituva kosteus haihdutetaan tehokkaasti, jotta uunitila on riittävän kuiva mikroaaltotoimintoa varten. Voit lämmittää eilisen pizzan uudelleen rapeudesta, koostumuksesta ja mausta tinkimättä.

INVERTTERITEKNIIKKA INVERTTERITEKNIIKKA Oletko joskus huomannut, että mikroaaltouunissa lämmitetty ruoka on paikoin kuumaa ja paikoin kylmää? ASKOn innovatiiviseen invertteritekniikkaan perustuvan mikroaaltojärjestelmän ansiosta epätasainen kuumennus on historiaa. Perinteisessä järjestelmässä mikroaallot tuotetaan pulsseina. Invertteritekniikka tuottaa mikroaaltoja puolestaan jatkuvasti, joten ruoka kuumennetaan tasaisesti.
5 AIR FLOW™ -JÄRJESTELMÄ 5 AIR FLOW™ -JÄRJESTELMÄ ASKO-uunien avulla ruoka kypsennetään täydellisesti kaikilta puolilta. Tasainen kypsennys on mahdollista 5 Air Flow -järjestelmän ansiosta, joka jakaa lämmön tai höyryn uunitilaan optimaalisesti. Neljän aukon, tuulettimen ja kaarevan katon ansiosta kuuma ilma ja höyry jakautuvat tasaisesti.
PARAS LOPPUTULOS PURE STEAM -JÄRJESTELMÄLLÄ PARAS LOPPUTULOS PURE STEAM -JÄRJESTELMÄLLÄ Höyrykypsennyksessä on tärkeää, että höyry ei sisällä kondensoitunutta kosteutta. Tiivistynyt kosteus voi saada ruoan kiehumaan höyrykypsennyksen sijaan. ASKO-yhdistelmäuunien Pure Steam -järjestelmän avulla voidaan varmistaa, että puhdasta höyryä tuotetaan tasaisesti. Höyrynerotin ohjaa kondensoituvan kosteuden pois uudelleenkuumennusvaiheessa ja ottaa sen takaisin käyttöön höyrykypsennyksessä.