ASKO - Uunit

Älykkäät uunit puhdistavat itse itsensä

Kuvittele, että keittiössäsi olisi aina asiantuntija, joka auttaa uuden reseptin kokeilussa tai päivällisen valmistamisessa vieraille. ASKO on suunnitellut uuden kalusteisiin asennettavien uunien tuotesarjan tämän idean pohjalta.  Älykkäät kypsennysohjelmat ohjaavat tarkasti ruonlaittoa lämpötila- ja ilma-antureiden avulla, sen ansiosta tulos on joka kerta ylivertainen.

Pyrolyysiuunit voivat kuumeta 465 °C:n lämpötilaan, jolloin uunin sisäpuolella oleva lika ja rasva palavat tuhkaksi. Näin uuni puhdistaa itsensä.

Ainutlaatuinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu TouchProof™-pinnoite suojaa sormenjäljiltä.

Valittavanasi on myös yhdistelmäuuneja joissa on höyry- tai mikroaaltotoiminnot. Näin löydät ASKO uuneista itsellesi sopivan mallin jolla onnistut ruuanlaitosssa varmasti ja joka kerta!

Huomaat nopeasti, miksi ASKO-uunia käytettäessä tuntuu siltä kuin keittössä olisi ylimääräinen käsipari apuna.

Keittiön kaikki ASKO-kodinkoneet voidaan integroida hyvin keskenään. Uunisi on silloin yhteensopiva ASKO-liesituulettimen, -keittotason, -astianpesukoneen tai -jääkaappi-pakastimen kanssa. Saat toisin sanoen tyylipuhtaan keittiön täynnä tuotteita, jotka toimivat tehokkaasti!

Lue lisää ASKON uunien ainutlaatuisista eduista

Lue lisää 5+1 yhdistelmäuuneistamme, jotka ovat maailman joustavimpia integroitava yhdistelmäuuneja.

Osto-opas

Minkä uunin valitsisin?
Jos et ole varma siitä, minkätyyppinen uuni vastaa tarpeitasi parhaiten, suosittelemme tutustumaan ASKOn uunien osto-oppaaseen.