ASKO - Uunit

Älykkäät uunit puhdistavat itse itsensä

Kuvittele, että keittiössäsi olisi aina asiantuntija, joka auttaa uuden reseptin kokeilussa tai päivällisen valmistamisessa vieraille. ASKO on suunnitellut uuden kalusteisiin asennettavien uunien tuotesarjan tämän idean perustalta: Älykkäät kypsennysohjelmat ohjaavat tarkasti ruonlaittoa lämpötila- ja ilma-antureiden avulla, minkä ansiota tulos on joka kerta ylivertainen.
Pyrolyysiuunit voivat kuumeta 465 °C:n lämpötilaan, jolloin uunin sisäpuolella oleva lika ja rasva palavat tuhkaksi. Näin uuni puhdistaa itsensä. Ainutlaatuinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu TouchProof™-pinnoite suojaa sormenjäljiltä. Huomaat nopeasti, miksi ASKO-uunia käytettäessä tuntuu siltä kuin keittössä olisi ylimääräinen käsipari apuna.

Keittiön kaikki ASKO-kodinkoneet voidaan integroida hyvin keskenään. Uunisi on silloin yhteensopiva ASKO-liesituulettimen, -keittotason, -astianpesukoneen tai -jääkaappi-pakastimen kanssa. Saat toisin sanoen tyylipuhtaan keittiön täynnä tuotteita, jotka toimivat tehokkaasti!

Lue lisää ASKON uunien ainutlaatuisista eduista

Osto-opas

Minkä uunin valitsisin?
Jos et ole varma siitä, minkätyyppinen uuni vastaa tarpeitasi parhaiten, suosittelemme tutustumaan ASKOn uunien osto-oppaaseen.