ASKO - Ainutlaatuiset edut

Ainutlaatuiset edut

Toimiva ja esteettinen design

Hienoa designia edustava upea liesituuletin

Yksikään liesituuletin ei sovi paremmin avokeittiöön kuin ASKOn. Kaikki liesituulettimemme on suunniteltu erityisen hiljaisiksi ja ne voivat joko muodostaa keittiösi designin näyttävän keskipisteen tai sulautua saumattomasti ympäristöönsä, keittiön muotoilusta ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi riippuen.

Suuri ilmanvaihtokapasiteetti

Hiljainen ja tehokas liesituuletin

Kaikissa ASKO-liesituulettimissa on tehokkaat moottorit, joiden avulla voidaan poistaa 94,1–99,7 % ruoanlaiton käryistä. Siitä ei kuitenkaan aiheudu kovaa melua. SuperSilent-moottorien käyntiääni on nimittäin alle 41 db (A). Samaan pystyvät vain harvat muut markkinoilla olevat liesituulettimet.

Energiatehokas valaistus

Tehokas ja energiaa säästävä LED-valaistus valaisee työskentelytilan täydellisesti

Hyvällä valaistuksella on suurempi merkitys ruoanvalmistukselle kuin ehkä uskot. Sen vuoksi liesituulettimissamme on energiatehokkaat ja kestävät LED-valot, joita voi säätää. LED-valoilla saadaan lisäksi erinomainen työvalaistus.

Erinomaisen tehokas

Liesituuletin, joka imukyky ja booster-toiminto ovat erinomaiset tehokkaat

ASKOn liesituulettimissa on valittavana useita erilaisia nopeusasetuksia, niin että voit olla varma siitä, että käytettävissäsi on aina riittävä teho. Jos tarvitset hetkellisesti huomattavan tuuletustehon, lisätehotoiminto saa tuulettimen käymään täydellä teholla kahden minuutin ajan.

Tee työ valmiiksi

Ajastimella varustettu liesituuletin viivästettyyn sammutukseen

Liesituulettimemme on varustettu ajastintoiminnolla, jolla niiden sammuttamista voidaan viivästää. Tämä takaa sen, että ne poistavat viimeisimmätkin käryt keittiöstäsi.

Suodattimen helppo pesu

Pese liesituulettimen suodatin astianpesukoneessa helposti ja tehokkaasti

Tehokas 5-kerroksinen suodatin kokoaa rasvan erityisen tehokkaasti. Suodatin on pesun kestävä ja kun se on puhdistettava, sinun ei tarvitse kuin laittaa se ASKO Pro Series™ -sarjan astianpesukoneeseesi.