ASKO - Liesituulettimet

Elämää varten suunnitellut liesituulettimet

Muotoilultaan tyylipuhtaat liesituulettimet avokeittiöihin Upeaa designia edustavat tyylipuhtaat liesituulettimet ja -kuvut, joissa on älykkäitä toimintoja.

ASKOn liesituulettimet sopivat avokeittiöihin paremmin kuin mitkään muut liesituulettimet. Äänentaso on alhainen kaikissa liesituulettimissa. Saatavilla on monia eri malleja, sekä poistokanavaan liitettäviä että kiertoilmakäyttöisiä ja ulkoisella moottorilla varustettuja malleja. Tiedämme, että liesituuletin ilmentää erittäin näkyvällä tavalla keittiön tyyliä, minkä vuoksi painotamme vahvasti designia ja tarjoamme laajan valikoiman monipuolisilla toiminnoilla varustettuja malleja.

Keittiön kaikki ASKO-kodinkoneet voidaan integroida hyvin keskenään. Liesituuletin on silloin yhteensopiva ASKO-keittotason, -uunin tai -astianpesukoneen kanssa. Saat toisin sanoen tyylipuhtaan keittiön täynnä tuotteita, jotka toimivat tehokkaasti!

Lue lisää ASKON liesituulettimien ainutlaatuisista eduista

Osto-opas

Liesikuvun valitseminen

Jos et ole varma siitä, minkätyyppinen liesituuletin vastaa tarpeitasi parhaiten, suosittelemme tutustumaan ASKOn liesituulettimien osto-oppaaseen.