ASKO - Ainutlaatuiset edut

Ainutlaatuiset edut

10.000 vuoden kokemus

ASKOn uunit on suunniteltu mukailemaan perinteistä leivinuunia, jossa sisäpuolen kaareva muoto varmistaa lämmön optimaalisen jakautumisen

ASKOn uunien suunnittelu perustuu perinteisiin puulämmitteisiin leivinuuneihin, joiden historia ulottuu tuhansien vuosien taakse. Pyöristetyt kulmat mahdollistavat optimaalisen lämmönjakautumisen ja ainutlaatuisen lopputuloksen.

Nopeaa ja helppoa

ASKOn uuni kuumenee 200 asteeseen vain 6 minuutissa – pikaruoka saa aivan uuden merkityksen!

Joskus on saatava mahdollisimman paljon tehoa – mikä on mahdollista ASKO-uunia käyttämällä. Uuni lämpiää vain kuudessa minuutissa 200 asteeseen, joten päivällinen valmistuu tuossa tuokiossa.

Tilaa erikoissuurelle määrälle

Paista samanaikaisesti monella pellillä – tulos on yhtä hyvä joka tasolla!

Joskus on saatava mahdollisimman paljon tehoa – mikä on mahdollista ASKO-uunia käyttämällä. Uuni lämpiää vain kuudessa minuutissa 200 asteeseen, joten päivällinen valmistuu tuossa tuokiossa.

Lukemattomat mahdollisuudet

kun käytössä on liesi, voit valintasi mukaan paistaa, kypsentää tai keittää ruoan

ASKOn liesissä yhdistyvät täydellinen lopputulos, älykkäät toiminnot, suuri kapasiteetti, helppokäyttöisyys ja vaivaton huolettavuus. Uunimme ja keittotasomme tarjoavat parhaimman kokemuksen ja menestyksekkäimmät tulokset.

Liesi on täydellinen valinta pieniin keittiöihin, joissa on rajoitetusti tilaa. Itsensä toteuttamismahdollisuuksista tinkimättä.

Medium vai läpikypsä?

Paistolämpömittarin avulla voit hallita täysin ruoanlaittoa

Ei enää raa’aksi jäänyttä kanaa tai kuivaa häränpaistia! Sisäänrakennetun paistolämpömittarin ansiosta uunista katkeaa virta automaattisesti, kun ruoka on valmista. Voit tarjoilla aterian juuri sellaisena kuin halusitkin.

Erityistä tehokkuutta

Boost-toiminnolla varustettu induktiotaso kuumentaa ruoan erityisen nopeasti kiehumispisteeseen

Boost-toiminnon avulla induktiotasolla on mahdollista kuumentaa ruokaa todella nopeasti. Näin induktiotasosta saadaan nopeasti maksiteho ja ruoanlaitto sujuu vauhdilla. Lämpöä voidaan myös nopeasti laskea, jottei ruoka kiehu yli tai pala pohjaan.

Täydellinen liekki

Ammattikokit suosivat kaasuliesiä

Erittäin tehokkaat kaasupolttimet lämmittävät padat kiihtyvällä nopeudella, joten valmistat ruoat muutamassa minuutissa. Vihanneksista tulee rapeita, ja kun ne valmistetaan oikein, vitamiinit, mineraalit ja muut ravintoaineet säilyvät paremmin kuin perinteisellä tavalla valmistettuina.