ASKO - Ainutlaatuiset edut

Ainutlaatuiset edut

Luo täydellinen keittoalueesi

Laajenna induktiotason vyöhykkeet suuria keittoastioita ja pannuja varten
ASKOn joustavat Bridge Zone -alueet mahdollistavat kahden keittoalueen yhdistämisen yhdeksi isoksi keittoalueeksi, jotta voit hyödyntää keittoastiaa parhaaksi katsomallasi tavalla. Keittotason Bridge Zone -alueet tarjoavat ihanteellisen paikan suurille padoille ja pannuille sekä lukemattomia ruoanlaittomahdollisuuksia.

Luo ja valvo. Jätä loppu automaattiohjelmien huoleksi

Automaattisten ohjelmien avulla valitset varmasti oikean lämpötilan
Tunnistimien avulla toimivat kuusi automaattista ohjelmaa auttavat sinua säilyttämään oikean lämpötilan keittämiseen, paistamiseen, kiehauttamiseen, grillaamiseen, vokkaamiseen tai ruoan pitämiseen lämpimänä. Automaattiset ohjelmat huolehtivat siitä, että ruoanlaitossa on parhaan tuloksen varmistamiseksi aina oikea lämpötila.

Dynaaminen kattilantunnistus

keittoastioiden ja pannujen tunnistus induktiokeittotasolla
Kun asetat kattilan keittoalueelle, anturit aktivoivat kyseisen keittoalueen ohjauksen. Kun nostat kattilan pois, keittoalueen toiminta keskeytyy jatkuakseen taas, kun asetat kattilan takaisin. Nerokasta ja tyypillistä ASKOa.

Luovaa vapautta

Siirrä keittoastioita ja pannuja vapaasti tarpeen mukaan
Chef-keittotoiminnolla voi yhdistää kaikki alueet yhteen ja käyttää kolmea erilaista tehotasoa: korkea, keskitaso ja matala. Cheftoimintoa käytettäessä voit siirtää keittoastiaa vapaasti eri alueille siitä riippuen, kuinka paljon lämpöä tarvitaan – juuri niin kuin ammattikokit tekevät ravintoloissa.

Tarkasti aikataulussa

Induktiokeittotaso, jonka kaikki vyöhykkeet ovat ajastettavia
Oletko joskus yrittänyt pitää lukua useammista erilaisen kypsennysajan vaativista ruokalajeista? ASKO-induktiokeittotaso pitää lukua kypsennysajoista puolestasi, muistuttaa sinua, kun ruoka on valmista ja keskeyttää ajastimen, jos nostat pannun tai kattilan tilapäisesti pois keittoalueelta.

Pyyhkäise roiskeet pois!

helposti puhdistettava induktiotaso
Koska keittoalue kuumentaa ainoastaan kattilan tai pannun alapinnan, sinun ei tarvitse kantaa huolta liedelle roiskuneiden ruokien puhdistamisesta: mikään ei pala kiinni keittotason pintaan. Jos liedelle roiskuu jotain, se on helppo poistaa kostealla liinalla pyyhkimällä, minkä jälkeen pinta voidaan puhdistaa pelkällä vesijohtovedellä.

Pikaruoka voi olla hyvä asia

Nopea induktiotaso nopeaan ruoanlaittoon!

Induktiokeittotasomme eivät ainoastaan anna keittiöllesi eleganttia ja nykyaikaista ilmettä. Ne nopeuttavat myös ruoanlaittoa nopean ja tarkan lämmönsäätönsä ansiosta. Lämpölähteen energia siirtyy kokonaisuudessaan keittoastiaan, kun taas perinteisissä sähkö- ja kaasuliesissä energia muutetaan ensin lämmöksi ja se siirtyy vasta tämän jälkeen keittoastiaan, mikä merkitsee sitä, että lämpöä menee myös paljon hukkaan! Kuten huomaat, induktiokeittotasomme tulevat mullistamaan tapasi laittaa ruokaa - hyvällä tavalla.