ASKO - Keittotasot

Keittotasoja jokaiseen tarpeeseen

Useimmissa keittiöissä keittotaso on ehdottomasti eniten käytetty väline. Hyvä ruokailuhetki alkaa usein keittotasolta, olipa sitten kyse hyvän pihvin paistamisesta tai hiljalleen kiehuvasta sopasta. ASKOn induktiokeittotasojen valikoima lisää ruoanlaiton vapautta ja joustavuutta puhdastyylisessä ja esteettisessä muodossa, joka on tuttu ASKOn muista tuotteista.

Kaikissa keittotasoissa on monta toimintoa, ja ne on helppo pitää puhtaina. Induktiokeittotasot kuumentavat ruoan erittäin nopeasti ja säätävät lämpötilan automaattisesti sopivaksi. Vyöhykkeitä voidaan monessa tapauksessa laajentaa tarpeen mukaan samalla, kun induktio on erittäin taloudellinen käyttää. Automaattiset ohjelmat, digitaalinen ajastin, pysätystoiminto ja sileä taso tekevät ruonalaitosta ja puhdistuksesta leikkiä.

Keittiön kaikki ASKO-kodinkoneet voidaan integroida hyvin keskenään. Keittotasosi on silloin yhteensopiva ASKOn liesituulettimen, uunin, astianpesukoneen tai jääkaappi-pakastimen kanssa. Saat toisin sanoen tyylipuhtaan keittiön täynnä tuotteita, jotka toimivat tehokkaasti!

Lue lisää ASKON keittotasojen ainutlaatuisista eduista

Osto-opas

minkä keittotason valitsisin?
Jos et ole varma siitä, minkätyyppinen keittotaso vastaa tarpeitasi parhaiten, suosittelemme tutustumaan ASKOn keittotasojen osto-oppaaseen.