ASKO - Ohjelmat - Pesukoneet

Pesukoneen ohjelmat – Kaikenlaiselle pyykille

Käytämme nykyään huomattavasti enemmän erilaisia vaatteita, erityyppisiä tekstiilejä ja usein myös erilaisista materiaaleista valmistettuja tekstiilejä kuin vielä kymmenen vuotta sitten. Tästä johtuen sopivan ohjelman valitsemisesta on tullut vaikeampaa. Olemme tehneet oikean valinnan tekemisestä helppoa kehittämällä suuren määrän erilaisia ohjelmia erityyppisille vaatteille ja tekstiileille.

Pesuohjelma – Jeans

ASKO pesulaitteet Jeans-ohjelmalla
Farkut ovat kestävä vaate pesukoneen ulkopuolella, mutta vaativat hieman enemmän hoitoa pesun aikana. Farkkuohjelmamme puhdistaa lempifarkkusi pesemällä ne alhaisemmassa lämpötilassa ja käyttäen alhaisempaa linkousnopeutta. Lisäksi se käyttää enemmän vettä, jotta kaikki puhdistusaineen jäämät saataisiin pestyä pois farkuista ja niiden paksuista saumoista, niin että niihin ei voi syntyä pesuainetahroja.

Pesuohjelma – Hygiene

ASKO-pesukoneet Hygiene-ohjelmalla
Hygienia-ohjelma on suunniteltu kaikkiin tilanteisiin, joissa vaaditaan erittäin hygieenistä pesua. Se on täydellinen kotikokeille, jotka haluavat puhdistaa esiliinansa, keittiöliinansa ja muut tekstiilinsä, jotka ovat kosketuksissa raakojen elintarvikkeiden kanssa. Se soveltuu myös vauvanvaatteille, vuodevaatteille sekä ihoallergioista kärsivien henkilöiden vaatteille. Viimeisessä tapauksessa suosittelemme kääntämään vaatteet nurinpäin, koska näin vaatteista saadaan pestyä pois myös irronneet ihosolut tai ihonhoitotuotteiden jäämät. Ohjelma sisältää pidempiä kuumennusjaksoja ja ylimääräisiä huuhteluita.

Pesuohjelma – Shirts

ASKO-pesukoneet Shirts-ohjelmalla
Oletko joskus huomannut, että paitojen kaulukset ja kalvosimet on vaikea saada puhtaiksi? Jos näin on, sinun on syytä kokeilla tätä ohjelmaa. Se on hellävarainen, mutta tehokas ohjelma, joka käyttää enemmän vettä ja useita huuhteluita, niin että myös paidan paksummat osat puhdistuvat tehokkaasti.

Pesuohjelma – Dark wash

ASKO-pesukoneet Dark wash-ohjelmalla
Tummalle pyykille, ehkäisee pesuaineläikkien syntymistä tekstiileihin. Ohjelmassa on ylimääräisiä huuhteluita samalla kun hitaat mekaaniset liikkeet ja alhaiset linkousnopeudet varmistavat, että tumma pyykkisi pestään hellävaraisesti ja huuhdellaan huolellisesti.

Pesuohjelma – Bedding

ASKO-pesukoneet Bedding-ohjelmalla
Pesemällä vuodevaatteet kerran viikossa poistat niistä irronneet ihosolut ja pölypunkit, jotka aiheuttavat allergioita. Ohjelmaa käytetään vuodevaatteiden, tyynyjen ja suurempien pyykkien pesemiseen. Noudata pyykin pesu- ja hoito-ohjeita. Pesussa käytetään runsaasti vettä ja ylimääräisiä huuhtelujaksoja.

Pesuohjelma – Quick Pro

ASKO-pesukoneet Quick Pro-ohjelmalla
Tämä on pikaohjelma, jonka pesuteho on kuitenkin erinomainen. Ohjelma pesee pyykit hellävaraisia rummun liikkeitä ja alhaisia linkousnopeuksia käyttäen ja kestää alle tunnin.