ASKO - Modes - Pesukoneet

Pesukoneen modes – Oikotiesi parempiin pesutuloksiin

Käyntitilaa käytettäessä valitun ohjelman erilaisia parametreja muutetaan, niin että kone voi esimerkiksi pestä nopeammin, hiljaisemmin, energiatehokkaammin tai tehokkaammin.

Green Mode

ASKO-pesukoneet Green Mode

Uuden sukupolven pesukoneemme ottavat ympäristön huomioon, joten sinulla on mahdollisuus pestä pyykkisi kestävämmällä tavalla. Green Mode -toiminnon ansiosta kone käyttää vähemmän vettä ja energiaa, minkä ansiosta pyykinpesemisestä tulee ympäristöystävällisempää.

Lue lisää

Allergy Mode

ASKO-pesukoneet Allergy Mode

Onko sinulla allergioita, herkkä iho tai oletko vain muuten kiinnostunut puhtaista tuotteista sinulle ja perheellesi? Vastaus on Allergy Mode -ratkaisu. Uudet pesukoneemme huuhtelevat pyykit niin perusteellisesti, ettei sinun tarvitse huolehtia vaatteiden pesuainejäämistä.

Lue lisää

Speed Mode

ASKO-pesukoneet Speed Mode

Speed Mode -toiminto tarjoaa enemmän aikaa perheelle. Kun valitset Pika-tilan, pesukone saa tehtäväksi tuottaa täydellisesti pesu- ja huuhtelutulokset tavallista lyhyemmässä ajassa. Speed Mode auttaa sinua arjen askareissa hoitaen pyykinpesun kaikkein nopeimmin. 

Lue lisää

Normal Mode

ASKO-pesukoneet Normal Mode
Normaali tila merkitsee, että ohjelmaan ei tehdä muutoksia. Kone käyttää riittävästi vettä, energiaa ja aikaa, niin että voidaan saavuttaa täydelliset pesutulokset normaalisti likaantuneelle pyykille.

Intensive Mode

ASKO-pesukoneet Intensive Mode
Tässä tilassa pesukoneella on runsaasti aikaa pestä pyykki, enemmän kuin Normaali-tilassa. Ja jotta voimakkaasti likaantunut pyykki saataisiin todella puhtaaksi, pesemiseen käytetään myös enemmän vettä ja energiaa. Teho-tilassa valittu lämpötila pidetään samalla tasolla pidemmän aikaa.