ASKO - Ominaisuudet - Pesukoneet

Pesukoneen ominaisuudet – Ratkaisevat suurimmat ongelmasi

Kehittäessämme uusimpia pesukoneitamme ja kuivausrumpujamme olemme tavanneet monia käyttäjiä. Näistä tapaamisista on syntynyt pieniä kertomuksia, jotka sisältävät erilaisia näkemyksiä, ideoita ja toiveita. Olemme oppineet niistä paljon ja aloittaneet kehittämään pesukoneiden ja kuivausrumpujen uutta sukupolvea, joka sisältää monia parannuksia ja uusia ratkaisuja. Seuraavassa esittelemme eräitä yleisimpiä huolenaiheita sekä sen, millä tavoin olemme yrittäneet ratkaista ongelman.

Steel Seal™

Luukun kumitiiviste voi ajan myötä heiketä ja kerätä likaa, joten kun sitä ei ole, pesu on hygieenisempää. Lisäksi Steel Seal™ -luukkuratkaisu helpottaa myös pesukoneen täyttämistä ja tyhjentämistä. Tämä kestävä luukkuratkaisu on kaikissa kotitalouskäyttöön tarkoitetuissa ASKO-pesukoneissa.

Auto Dose -tarkkaa annostelua

Pesuaineen annostelu riippuu ohjelmasta, pestävän vaatteen materiaalista, koneen täyttöasteesta ja käytettävän veden kovuudesta. ASKOn Auto Dose poistaa pesuaineen annosteluhuolet. Ei enää pesuaineen liika-annostelua, joten vaatteisiin ei jää pesuainejäämiä jotka voisivat ärsyttää ihoa. Samalla ympäristön kuormitus vähenee.

Quattro™ Construction

Neljä tehokasta iskunvaimenninta tukevassa pohjalevyssä tekevät ASKOn pyykinpesukoneista kestävämpiä ja vakaampia

Melun- ja tärinänvaimennus ovat yhä tärkeämpiä ominaisuuksia, sillä nykyään on yhä yleisempää asua asunnoissa, joissa pyykkihuolto tapahtuu oleskelualueiden läheisyydessä. Meidän panoksemme pesukoneen läheisyydessä oleskelevien ihmisten elämänlaadun parantamiseen on nimeltään Quattro Construction™. Se on ainutlaatuinen mutta yksinkertainen järjestelmä, jonka neljä iskunvaimenninta siirtävät ulkorummun tärinäenergian koneen pohjalevyyn.

Itse asiassa koko rakenne on koteloitu eikä tärinää ilmene maksimikierroksillakaan käytännössä lainkaan. Quattro-järjestelmä on erittäin kestävä ja pidentää koko koneen käyttöikää.

 

Aqua Block System™

AquaBlok™ sestää vesivahingot
Kukaan ei halua, että kotona tapahtuisi vesivahinko. Jo pieni vuoto voi aiheuttaa suuria ongelmia, jos sitä ei havaita ajoissa. Olemme sen vuoksi tehneet kovaa työtä viranomaisvaatimukset täyttävien turvajärjestelmien kehittämiseksi. Edistyksellisen AquaBlock™-järjestelmämme anturit reagoivat normaalia korkeampaan vedenpintaan ja pumppaavat veden pois ennen kuin se ehtii aiheuttaa vahinkoa.

Super Rinse™

ASKO-pesukoneet, joissa on ylimääräinen huuhtelutoiminto herkälle iholle
Lika ei tee hyvää vaatteillesi, ja pesuaineet eivät tee hyvää ihollesi. Ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä henkilöille, joilla on erittäin herkkä iho, ASKOn pesukoneet on varustettu ylimääräisellä huuhtelutoiminnolla, jota kutsutaan nimellä Super Rinse. Tämä on erityisen tärkeää maissa, joissa on pehmeä vesi ja merkitsee sitä, että kone huuhtelee jopa seitsemän kertaa.

Active Drum™

Irrotettavat olakkeet voidaan helposti ottaa ulos, mikä tekee huoltamisesta helppoa.

Tiimalasin muotoiset, irrotettavat olakkeet ohjaavat pyykkiä kohti rummun hellävaraisempaa keskiosaa ja poistavat tehokkaasti suuremmat likahiukkaset, kuten hiekan rummun reunoilla oleviin suurempiin reikiin. Active Drum™ on täydellisesti tasapainossa ja takaa parhaan mahdollisen pesu- ja huuhtelutuloksen kuluttaen vaatteita mahdollisimman vähän.

 

Line Concept™

Line Concept™ alkaa vasemmalla sijaitsevasta pesuainelokerosta ja päättyy oikealla olevaan käynnistä/seis/tauko-painikkeeseen.
Line Concept™ alkaa vasemmalla sijaitsevasta pesuainelokerosta ja päättyy oikealla olevaan käynnistä/seis/tauko-painikkeeseen. Aloita kaatamalla pesuainetta pesuainelokeroon ja syötä tämän jälkeen haluamasi asetukset vasemmalta oikealle! Line Concept™ löytyy kaikista Pro Home™ -pesukoneista ja -kuivausrummuista.

Irrotettavat suodattimet

ASKOn pesukoneissa on irrotettavat suodattimet
Pesukoneen rummun suodattimet voidaan irrottaa huoltokustannusten laskemiseksi. Muiden koneiden kohdalla paikalle olisi kutsuttava huoltoteknikko, mutta käyttäessäsi meidän koneitamme voit korjata ongelman itse.

Pro Wash™ System

Pro WashTM antaa lisää pesutehoa
Kuten monet muutkin ASKO-pesukoneiden ominaisuudet ja tekniikat, myös ASKO Pro Wash™ -järjestelmä juontaa juurensa kaupalliseen käyttöön tarkoitetuista pesukoneista. Sen sijaan, että luotettaisiin pelkästään rummun pohjalla olevaan veteen, Pro Wash™ -järjestelmä kierrättää vettä aktiivisesti rummun pohjalta sen yläosaan, jossa kaksi suutinta ruiskuttaa vettä pyykin päälle. Pyykki kastuu nopeammin, joten pesu- ja huuhtelutulos on erinomainen myös hyvin lyhyillä pesuohjelmilla. Pro Wash™ -järjestelmän ansiosta voidaan taata, että suuretkin pyykkimäärät puhdistuvat ja huuhtoutuvat läpikotaisin.

Rypistymisenesto

ASKOn pesukoneissa on rypistymisenestotoiminto
Rypistymisenestotoiminto aktivoituu pesuohjelman päätyttyä ja estää pyykkiä rypistymästä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rumpu

Sekä ulko- että sisärumpu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä kestämään kovaa rasitusta, korkeita lämpötiloja ja tehokkaita pesuaineita. Teräs on kestävämpi ratkaisu kuin muovi!

BLDC moottori

Suurin osa pesukoneistamme ja kuivausrummuistamme on varustettu BLDC moottorilla. Tämän vahvan moottorin ansiosta kone pystyy selviytymään suurista linkousnopeuksista, melutaso laskee ja koneen käyttöikä pitenee.

Alhainen energiankulutus

Pesukone, jossa alhainen energiankulutus A+++

Jos haluat parasta sekä ympäristölle että kukkarollesi, valitse pesukone, jossa on useita hyviä puolia. A+++ on paras energiamerkintä, ja se voi säästää paljon rahaa.

SensiSave™

Säästä vettä, energiaa ja aikaa
Erityinen tunnistin säästää vettä, energiaa ja aikaa! Tunnistin arvioi koneessa olevien tekstiilien määrän ja valitsee sitten pesuohjelman, jolla saadaan optimaalinen pesutulos käyttämällä mahdollisimman vähän vettä, energiaa ja aikaa. Näin ollen ASKO-pesukoneilla voi pestä sekä pieniä että suuria pyykkimääriä.

KidLock™

Lapsilukollinen pesukone
KidLock™-lapsilukko estää lapsia käynnistämästä pesukonetta.