ASKO - Ohjelmat - Kuivausrummut

Kuivausrummun ohjelmat – Kaikenlaiselle pyykille

Uuden sukupolven kuivausrummuissamme on valittavana jopa kahdeksantoista eri ohjelmaa, joista kahdeksan on otettu käyttöön uuden sukupolven kuivausrumpujemme myötä. Muita valittavissa olevia ohjelmia ovat: Auto extra dry, Auto dry, Auto normal dry, Auto iron dry, Auto jeans, Auto synthetic, Auto terry, Auto down, Time and Airing.

Kuivausohjelma – Bedding

ASKO-kuivausrummut Bedding-ohjelmalla

Suurten pyykkien, kuten parivuoteen lakanoiden ja pussilakanoiden kuivaukseen. Ohjelma käyttää alhaista lämpötilaa, pidempää kuivausaikaa ja suuntaa vaihtavia rummun liikkeitä, jotka ehkäisevät pyykkien takertumista toisiinsa.

Kuivausohjelma – Silk & Wool

ASKO-kuivausrummut Silk & Wool-ohjelmalla

Silkkisiä ja villaisia tekstiilejä ei pitäisi pestä liian usein. Käytä Silkki & villa -ohjelmaa vaatteiden kuohkeuttamiseen ja raikastamiseen.

Kuivausohjelma – Shirts

ASKO-kuivausrummut Shirts-ohjelmalla

Paidoille ja puseroille tarkoitettu ohjelma, joka kuivaa pyykin alhaisessa lämpötilassa ja suuntaa vaihtavilla rummun liikkeillä. Ohjelma käy, kunnes pyykki on lähes kuivaa jättäen siihen vain hieman kosteutta, mikä ehkäisee pyykin rypistymistä.

Kuivausohjelma – Steam refresh

ASKO-kuivausrummut Steam refresh-ohjelmalla

Soveltuu ihanteellisesti takkien, villapaitojen ja muiden sellaisten vaatteiden raikastamiseen, jotka pestään normaalisti kemiallisesti tai käsitellään muulla tavoin. Höyry poistaa tehokkaasti esimerkiksi tupakan ja muun savun hajun.

Kuivausohjelma – Quick Pro

ASKO-kuivausrummut Quick Pro-ohjelmalla

Tällä ohjelmalla saat pyykistäsi täydellisen kuivaa alle tunnissa.

Kuivausohjelma – Steam Wrinkle Care

ASKO-kuivausrummut Steam Wrinkle Care-ohjelmalla
Ainoa ryppyjä tasoittava hoito, joka todella toimii. Ryppyjä tasoittavan höyryhoidon käyttö vähentää ja tasoittaa tehokkaasti ryppyjä, esimerkiksi paidoissa ja pellavassa. Ohjelmassa käytetään toistuvia höyrysuihkeita ja lämpökäsittelyä alhaisessa lämpötilassa, mikä tekee siitä sopivan myös herkille tekstiileille. Voit höyrykäsitellä jopa kuusi paitaa kerrallaan ja saada täydelliset tulokset. Ohjelma käyttää 200 ml vettä ja on valmis suunnilleen 25 minuutissa.

Kuivausrummut höyrytoiminnolla

ASKO-kuivausrummut - Höyry on erittäin tehokas ja hellävarainen tapa hoitaa paitojasi, takkejasi ja housujasi

Höyrypumpulla varustetut kuivausrumpumme, joissa on lisänä myös höyrytoiminto, saattavat pyykinhoidon täysin uudelle tasolle. Höyry on erittäin tehokas ja hellävarainen tapa hoitaa paitojasi, takkejasi ja housujasi. Se on helppo tapa saada lempipaidoistasi rypyttömiä, mutta sitä voidaan myös käyttää sellaisten vaatteiden raikastamiseen, joita ei tarvitse pestä. Höyryä voidaan käyttää luonnonkuiduille, kuten puuvilla ja pellava, sekä synteettisille kuiduille.