ASKO - Ominaisuudet - Kuivausrummut

Kuivausrummun ominaisuudet – Pyykkiäsi käsitellään äärimmäisen hellävaraisesti

ASKOn kuivausrummut käsittelevät pyykkiäsi äärimmäisen hellävaraisesti. Kehittäessämme uusimpia kuivausrumpujamme olemme tavanneet monia käyttäjiä. Näistä tapaamisista on syntynyt pieniä kertomuksia, jotka sisältävät erilaisia näkemyksiä, ideoita ja toiveita. Olemme oppineet niistä paljon ja aloittaneet kehittämään kuivausrumpujen uutta sukupolvea, joka sisältää monia parannuksia ja uusia ratkaisuja. Seuraavassa esittelemme eräitä yleisimpiä huolenaiheita sekä sen, millä tavoin olemme yrittäneet ratkaista ongelman.

SensiDry

SensiDry-toiminnolla varustetut ASKO-kuivausrummut tunnistavat vaatteidesi kosteuspitoisuuden
Ainutlaatuinen SensiDry™-järjestelmämme määrittää vaadittavan kuivausajan pituuden. Lämpötila-antureiden välinen vuorovaikutus takaa tasaisemmat ja luotettavammat kuivaustulokset kuin perinteinen anturityyppi. Ohjelma pysähtyy automaattisesti, kun pyykki on kuivaa. Automaattiohjelma ei ole ainoastaan miellyttävä ja helppokäyttöinen, se säästää myös energiaa, koska koneen käyntiaikaa säädetään pyykin määrän mukaan. Pienempi kuormitus merkitsee pienempää energiankulutusta.

Butterfly Drying™

Hellävarainen kuivaus Butterfly Drying™ -tekniikalla

ASKOn ainutlaatuinen Butterfly™-kuivausjärjestelmä käsittelee pyykin hellävaraisesti ja takaa kuivausrummulle pitkän käyttöiän. Kuivausrumpumme kuivaavat koko ajan samaan suuntaan, mikä säästää moottoria ja muita komponentteja. Samalla rummun ainutlaatuiset poimut nostavat pyykin ympäri rumpua silmukan muotoisella liikkeellä, mikä estää pyykin pakkaantumisen kasaan. Vaatteet eivät pääse kulumaan eivätkä rypistymään.

Hellävaraista lämpöpumppukuivausta

ASKOn lämpöpumpulla varustetut kuivausrummut ovat suljettuja järjestelmiä, joissa ilma kiertää jatkuvasti kuivausrummun sisäpuolella
ASKOn lämpöpumpulla varustetut kuivausrummut ovat suljettuja järjestelmiä, joissa ilma kiertää jatkuvasti kuivausrummun sisäpuolella, joten ne voidaan asentaa ahtaaseenkin tilaan. Kosteus poistetaan ilmasta haihduttimella, mikä tarkoittaa, että kuivaamiseen riittää pienempikin lämpötila. Tämä puolestaan tekee kuivaamisesta hellävaraisempaa vaatteille vaikuttamatta kuitenkaan koneen kuivauskapasiteettiin tai tehokkuuteen. Hellävaraisemman kuivaamisen lisäksi lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu vähentää vaatteiden kutistumisen riskiä, joten myös hyvin herkkiä tekstiilejä voidaan kuivata.

Line Concept™

Line Concept -järjestelmällä varustetut kuivausrummut ovat helppokäyttöisiä
Line Concept™ alkaa vasemmalla sijaitsevasta pesuainelokerosta ja päättyy oikealla olevaan käynnistä/seis/tauko-painikkeeseen. Aloita kaatamalla pesuainetta pesuainelokeroon ja syötä tämän jälkeen haluamasi asetukset vasemmalta oikealle! Line Concept™ löytyy kaikista Pro Home™ -pesukoneista ja -kuivausrummuista.

Kid Safe™

Kid Safe™ - Lapsilukollinen kuivausrumpu
Mahdollisimman hyvän turvallisuuden takaamiseksi kuivausrummun luukun voi avata sisäpuolelta ja ohjelma on käynnistettävä uudelleen, jos luukku avataan kuivauksen aikana.

Kaksinkertainen nukkasuodatin

Kuivausrumpu, jossa on tehokas nukkasuodatin
Nukka estää ilman kiertämisen kuivausrummussa ja lisää energian kulutusta. Tämän vuoksi kuivausrummuissamme on erittäin tehokas kaksinkertainen nukkasuodatin. Se estää nukan kertymisen ja pidentää koneen käyttöikää.

Käynnistymisajan asetustoiminnolla varustetut kuivausrummut

ASKO-kuivausrummut viivästetyllä käynnistyksellä
Valitse ohjelma ja paina sen jälkeen painiketta Viivästetty käynnistys. Paina painiketta viivästetyn käynnistyksen ajan valitsemiseksi, valittavana on 1–24 tuntia. Painikkeen vieressä oleva lamppu syttyy palamaan, kun toiminto on aktivoitu. Paina sitten käynnistyspainiketta. Kone alkaa laskea tunteja alaspäin yksi kerrallaan valitun viivästyksen mukaisesti. Viivästetyn käynnistyksen peruuttamiseksi paina pysäytyspainiketta kolmen sekunnin ajan. Viivästettyä käynnistystä ei voi käyttää ajastetun kuivauksen tai virkistysohjelman yhteydessä.

LED-valo – Valo, joka tervehtii sinua

Sisustan valaisevalla LED-valolla varustetut ASKO-kuivausrummut
Kaikki Logic- ja Style-malliston kuivausrumpumme on varustettu sisä-LED-valolla, joka tarjoaa premium-luokan valaistuksen kuivausrumpuun ja sen ympäristöön. On mukava pystyä näkemään pyykit, jotka voi huoletta jättää kuivausrummun perälle. Rummun aukko on myös valaistu, mikä mahdollistaa helpon täytön ja tyhjennyksen.

Harjaton moottori – pitkäikäiset moottorit

ASKOn harjattomalla moottorilla varustetut kuivausrummut eivät huoltoa kaipaa
Olemme varustaneet kuivausrumpumme äärimmäisen luotettavilla ja hiljaisilla harjattomilla moottoreilla. Harjattomuus merkitsee sitä, että on vähemmän osia, jotka voivat rikkoutua ja se tekee moottorista myös hiljaisemman.

Rakastamme kuulalaakereita

Kuulalaakeroidut kuivausrummut pyörivät paremmin ja kestävät pidempään.
Kuulalaakerit ovat erinomainen keksintö. Ne saavat asiat pyörimään paremmin ja kestämään pidempään, joten olemme asentaneet kuivausrumpuihimme jopa viisi sellaista: yhden rummun akseliin, kaksi rumpua tukemaan ja kaksi tukemaan moottoria.

Soft Drum™

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Soft Drum™ -rumpu
Soft Drum™ on ratkaisu, jonka ansiosta ilma kiertää paremmin pyykin ympärillä parantaen siten kuivausvaikutusta. Pyöreillä, viistoreunaisilla sisennyksillä on myös pehmustava vaikutus, joka vähentää vaatteiden kulumista. Uuden rumpurakenteen ansiosta sekä pienten että suurten pyykkimäärien kuivaaminen on tasaisempaa ja hellävaraisempaa.

Multi Filter System™

Olemme kehittäneet Multi Filter System™ -järjestelmän estääksemme nukkaa pääsemästä kuivausrumpuun.
Nukka on kuivausrummun pahin vihollinen ja johtaa vääjäämättä pidempiin kuivausaikoihin ja muihin ongelmiin. Olemme kehittäneet Multi Filter System™ -järjestelmän estääksemme nukkaa pääsemästä kuivausrumpuun. Kyseessä on viidestä erilaisesta suodattimesta koostuva suodatinjärjestelmä, joka varmistaa, että kaikki nukka ja myös muut pienemmät hiukkaset otetaan kiinni ennen kuin ne pääsevät kuivausrummun herkkiin sisäosiin.

Suunniteltu kestämään pitkään

Pitkäikäinen tukeva kuivausrumpu
Kuivausrummuissamme on kiinteä rakenne ja vankka rumpu, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kestävistä kuulalaakereista. Rummun ulkokuoreen sinetöivän huopatiivisteen käyttöiän pidentämiseksi ja varmistamiseksi ASKO-kuivausrummun rumpu lepää edessä kahden ylimääräisen SKF-kuulalaakeroidun tukirullan päällä. Galvanoitu teräs ruostuu aina ennemmin tai myöhemmin, sen vuoksi olemme valmistaneet rumpumme ruostumattomasta teräksestä. Se pidentää kuivausrummun käyttöikää yhdessä hiilettömän induktiomoottorin kanssa.

Säästä käyttämällä automaattisia ohjelmia

Täydellinen kuivaustulos ASKOn kuivausrummuilla

AutoDry-toiminnon ansiosta voit päättää itse, miten kuivaksi haluat pyykin. Valittavanasi on kuusi eri asetusta. Sen jälkeen ainutlaatunen Sensidry™-järjestelmä asettaa tarvittavan kuivausajan. Lämpöanturien välisen yhteistoiminnan ansiosta kuivaustuloksesta tulee tasaisempi ja luotettavampi kuin perinteisellä anturilla. Kone pysähtyy automaattisesti, kun pyykki on kuivaa.

AutoDry ei ole pelkästään helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen – se säästää myös energiaa, koska aika säädetään vastaamaan pesukoneessa olevaa pyykkimäärää. - Pienempi määrä pyykkiä tarkoittaa sitä, että vettä ja sähköä kuluu vähemmän.

Erikoisnopea kuivaus

Lyhennä kuivausaikaa 30 %
ASKOn kuivausrummut ovat markkinoiden ainoat, joissa on käytettävissä kaksi tehotasoa: 10 A tai 16 A. Kun otat käyttöön suuremman tehotason, teho kasvaa 2,2 kWh:sta 2,8 kWh:iin, mikä lyhentää normaalin ohjelman kuivausaikaa noin 30% lisäämättä silti sähkönkulutusta.