ASKO - Kuivausrummut

Huipputehokkaat kuivausrummut ja tyylikäs skandinaavinen muotoilu

ASKOn lämpöpumpulla varustetut kuivausrummut ovat suljettuja järjestelmiä, joissa ilma kiertää jatkuvasti kuivausrummun sisäpuolella, joten ne voidaan asentaa ahtaaseenkin tilaan, jossa ilmankierto on vähäistä. Kosteus poistetaan ilmasta haihduttimella, mikä tarkoittaa, että kuivaamiseen riittää pienempikin lämpötila. Tämän ansiosta saat parhaimman mahdollisen kuivaustuloksen ja kuivaaminen on hellävaraista vaatteille vaikuttamatta kuitenkaan koneen kuivauskapasiteettiin tai tehokkuuteen.

Hellävaraisemman kuivaamisen lisäksi lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu vähentää vaatteiden kutistumisen riskiä, joten myös hyvin herkkiä tekstiilejä voidaan kuivata. Lämpöpumpputeknologia yhdessä älykkään Sensi Dry -järjestelmän ja automaattisten ohjelmien kanssa tekee ASKOn lämpöpumpuilla varustetuista kuivausrummuista erittäin energiatehokkaita. Se on hyvä asia sekä ympäristön että ostajan kukkaron kannalta.

Osto-opas

minkä kuivausrummun valitsisin

Jos et ole varma siitä, minkätyyppinen kuivausrumpu vastaa tarpeitasi parhaiten, suosittelemme tutustumaan kuivausrumpujemme osto-oppaaseen.