ASKO - Ainutlaatuiset edut

Ainutlaatuiset edut

Tilaa pesukoneelle, kuivausrummulle, kuivauskaapille ja silityslaudalle

Tilaa pesukoneelle, kuivausrummulle, kuivauskaapille ja silityslaudalle

ASKOn ainutlaatuisten kodinkoneiden ansiosta saat kotiisi tilaa pesukoneelle, kuivausrummulle, kuivauskaapille ja silityslaudalle. Kaikki mahtuvat alle 1 m²:n alalle (tarkemmin ilmaistuna 0,72 m²:n alalle). Voit huolehtia koko prosessista pesusta kuivaukseen, lajitteluun ja silitykseen. Ainoaksi pulmaksesi jää, mihin käytät ylimääräisen tilan…

Ulosvedettävä silityslauta

Integroitu silityslauta

Ulosvedettävä silityslauta on käytännöllinen ja toimiva ratkaisu. Se on vain 15 cm:n korkuinen ja voidaan asentaa joko rinnakkaiden asennettujen koneiden yläpuolelle tai päällekkäiden asennettujen koneiden väliin. Saat silityslaudan käyttöön painamalla kerran tyylikästä kahvatonta etulevyä. Ulosvedettävä silityslauta on saatavilla sekä ruostumattoman teräksen että valkoisen värisenä.

Ulosvedettävä lajittelutaso

Vaatteiden lajittelu

Ulosvedettävä lajittelutaso on toinen esimerkki käytännöllisestä ja toimivasta ratkaisusta. Myös se on 15 cm:n korkuinen ja voidaan asentaa rinnakkaisratkaisussa koneiden yläpuolelle tai torniratkaisussa koneiden väliin. Kätevällä lajittelutasolla voit lajitella ja taitella vaatteet, minkä lisäksi käytössä on teräslankakori taiteltujen vaatteiden kaappiin kantamista varten. Ulosvedettävä lajittelutaso on saatavilla sekä ruostumattoman teräksen että valkoisen värisenä.

Sokkelilaatikko

Laatikko pesukoneen alapuolella

Sokkelilaatikko on ihanteellinen ratkaisu, jos rinnakkain asennettujen koneiden korkeutta halutaan muuttaa sopivammaksi työtä varten ja säilytystilaa halutaan samalla lisätä. Puhdaslinjaiset pinnat muodostavat tyylikkään kokonaisratkaisun. Yhdellä painalluksella saat käyttöön laatikon, josta on apua pesukoneen täytössä ja tyhjennyksessä, ja suuren säilytyslaatikon, jossa on tilaa kaikelle pesuaineista huuhteluaineisiin jne. Sokkelilaatikko on saatavilla ruostumattoman teräksen, titaniumin ja valkoisen värisenä.

Lajittelutaso

Käytännöllinen taso kuivausrummun alapuolella

Lajittelutasoa voidaan käyttää, jos torniasennuksen korkeutta halutaan madaltaa. Lajittelutaso on vain 5 cm:n korkuinen. Se helpottaa kuivausrummun täyttämistä ja tyhjentämistä. Lajittelutaso on saatavilla sekä ruostumattoman teräksen että valkoisen värisenä.