ASKO - Pesu ja kuivaus

Pesu ja kuivaus

Vaikka olemme olleet jo 65 vuotta alalla, yritämme edelleen parantamaan ja kaunistamaan tuotteitamme, niin että ne  vastaa tämän päivän kuluttajan odotuksia muotoilusta ja toimivuudesta. Vastatakseen korkeisiin odotuksiin olemme ottaneet kuluttajat mukaan eri kehitysvaiheisiin ja tunnistaneet pyykinpesun ja kuivauksen suurimmat haitat. Yhdistämme tämän tiedon meidän monivuotiseen kokemukseemme pyykinpesukoneista ja kuivausrummuista, sekä kotitalouksille että teollisuudelle, luodaakseemme uuden sukupolven muotoiltuja, käyttäjäystävällisiä, innovatiivisia ja kestäviä pesukoneita ja kuivausrumpuja.

Pesukoneemme, kuivausrumpummemankelit ja Hidden Helpers™ muodostavat toiminnallisen sekä muotoilultaan yhtenäisen ja kauniin kokonaisuuden. Käytämme kaikesta huolimatta paljon aikaa pyykinpesuun, joten kodinhoitohuoneesta kannattaa tehdä kaunis ja viihtyisä huone. Kiinnitämme samalla paljon huomiota ympäristönsuojeluun. Siksi kodinkoneemme kuluttavat mahdollisimman vähän vettä ja sähköä laadusta ja lopputuloksesta kuitenkaan tinkimättä.

ASKOn pyykinpesukoneiden ja kuivausrumpujen uusi sukupolvi

ASKOn uuden sukupolven pesukoneet ja kuivausrummut ovat täynnä innovatiivisia toimintoja, jotka tekevät arjestasi helpompaa, sekä kodistasi ympäristöystävällisen ja kauniin. Ja koska ne on valmistettu laadukkaista teräsosista, voit olla varma niiden palvelevan sinua luotettavasti monia vuosia.

Lue lisää uuden sukupolven pyykinpesukoneistamme ja kuivausrummuistamme