ASKO - Innostavat ideat

Innostavat ideat

Adaptive Temperature Control - Mukautuu tapoihisi

Älykkäät jääkaappi-pakastimet mukautuvat tapoihisi ja ohjaavat lämpötilaa optimaalisesti.

Uuden mukautuvan lämpötilan säädön ansiosta ASKOn jääkaappi mukautuu elintapoihisi tarjoten optimaalisen lämpötilan hallinnan. Älykkäät anturit tarkkailevat, millä tavoin käytät jääkaappiasi viikon aikana ja mukauttavat sen toiminnan elintapoihisi: kun jääkaapin ovea avataan usein, lämpötilaa säädetään automaattisesti, mikä estää ruokien liiallisen lämpenemisen ja säilyttää niiden tuoreuden mahdollisimman pitkään taloudellisimmalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää

NoFrost

pakastin, jossa huurretta ei tarvitse sulattaa
NoFrost varmistaa tehokkaan kylmän ilmankierron mikä poistaa kosteuden pakastimesta. Tämä jatkuva ilmankierto estää jäänmuodostuksen pakasteiden pintaan jotka näin säilyvät tuoreina ja terveellisinä pidempään. Huurteettomuus merkitsee myös lisätilaa pakastimessa ja vähentää puhdistustarvetta.

Active Coldbox™ – noin 0° C

jääkaapin laatikko, jossa elintarvikkeet säilyvät tuoreina pitkään

Anturit valvovat Active Coldbox™ -laatikon lämpötilaa ja pitävät sen lähes 0 °C:ssa. Näin se on ihanteellinen säilytyspaikka tuoreille elintarvikkeille, jotka säilyttävät siellä tuoreutensa jopa kolme kertaa normaalia kauemmin.

Korkeussäädettävät hyllyt

jääkaappi, jossa helposti irrotettavat ovihyllyt

Emme mitenkään voi tietää, millä tavoin säilytät ruokaa mieluiten jääkaapin ovessa. Mutta voimme antaa sinulle mahdollisuuden päättää sen itse. Korkeussäädettävillä hyllyillä voit säilyttää kaikenkokoisia ja -muotoisia pakkauksia juuri niin kuin itse haluat.

SlotIn-asennus

jääkaappi, jossa ovi avautuu kokonaan

Uuden SlotIn-asennusjärjestelmän ansiosta jääkaapin ovi aukeaa aina pehmeästi oikeassa kulmassa, vaikka laite olisi upotettu kaapistoon tai sijoitettu suoraan toisen laitteen viereen. SlotIn-toiminnon ansiosta oven voi avata aina 90° kulmassa, niin että laatikot ja hyllyt on helppo vetää ulos.

Fast freeze

Elintarvikkeet pakastetaan nopeasti ilman huurretta

Jotta ruoan kaikki terveelliset ravintoaineet säilyisivät pakastettaessa, on vain yksi mahdollisuus: Fast freeze! Toiminto puhaltaa pakastimeen voimakkaasti kylmää ilmaa (-30 °C) ja pakastaa ruoan jopa 50 % normaalia nopeammin. Ja kun sulatat ruoan, sen paino on pysynyt samana. Aivan kuin aika olisi ollut pysähdyksissä.

Super Cool™ - Pikapakastus

Pikapakastus

Automaattisesti pois päältä kytkeytyvä pikajäähdytystoiminto on ihanteellinen ruoan nopeaan jäähdytykseen suurostosten jälkeen. Jääkaapin lämpötila laskee 3 °C:seen - lähes puoleen normaalilämpötilasta - ja 6 tunnin kuluttua toiminto kytkeytyy automaattisesti pois päältä.

FreshAir™ ja tuuletin - Elintarvikkeet säilyvät 60 % kauemmin tuoreina

Säilytä elintarvikkeet entistä pidempään
FreshAir™ on antibakteerinen toiminto, joka säilyttää elintarvikkeiden tuoreuden jopa 60 % pidempään. Puhallin levittää jääkaappiin ioneja, mikä pitää ilman raikkaampana ja ruoan tuoreempana kuin koskaan. Lisäksi jääkaapin lämpötila palautuu nopeasti ihanteelliseksi oven avaamisen jälkeen.

Convertible Zone - Tee pakastimesta jääkaappi

Ota käyttöön XXL-jääkaappi, kun tarvitset lisää viileätilaa
ASKOn uusi monipuolinen jääkaappipakastin on varustettu muunnettavalla Convertible Zone -osastolla, niin että voit muuttaa myös pakastimesi jääkaapiksi ja saat XXL-jääkaapin vain 2 tunnissa. Tämä on hyödyllinen toiminto tilanteissa, joissa tarvitset enemmän säilytystilaa, kuten kesällä tai tarvitessasi lisätilaa suurten elintarvikkeiden, kuten vesimeloneiden tai suurten lihapalojen säilytykseen tai jos sinun on vaikka pidettävä suuri määrä juomia kylminä.

Active Vita Led™ - Säilytä vitamiinit

Säilytä hedelmien ja vihannsten vitamiinit
Erityinen Vita LED -valo jäljittelee fotosynteesiä ja varmistaa tehokkaasti, että jääkaapissa oleva ruoka säilyttää tärkeät ja arvokkaat vitamiinit, joita siinä on sadon korjausvaiheessa, ja pitää ruoan pidempään tuoreena.

ActiveAir™ - Optimaalinen säilyvyys joka paikassa

Optimaalinen jäähdytys koko jääkaapissa
Tehokkaassa ja suorituskykyisessä jääkaapissa kaikki osat ovat yhtä kylmiä. Voit siten asettaa elintarvikkeet mille tahansa hyllylle, ja niiden maku ja koostumus säilyvät. ActiveAir™ mukauttaa nopeasti ilman, lämpötilan ja kosteuden jääkaapissa niin, että elintarvikkeiden kuivuminen vähenee merkittävästi ja ne säilyvät tuoreina pitkään.

Active Freshbox™ - Täydellinen ratkaisu vihannesten säilyttämiseen

Täydellinen ratkaisu vihannesten säilyttämiseen

Erityisissä vihanneslaatikoissa ruokasi pysyy pidempään tuoreena ja myös sen vitamiinit ja ravintoaineet säilyvät paremmin kuin perinteisissä vihanneslaatikoissa, koska sen lämpötila on aina 1,5 °C muun jääkaapin lämpötilaa alhaisempi.