ASKO - Korityypit

Korityypit

Huippukori

Huippukori yltää huippusuorituksiin

Napsauta kuvaa, kun haluat nähdä tarkan piirustuksen.

Viimeisin lisäys korijärjestelmään on joustavasti käytettävä yläkori, jossa on oma huuhteluvarsi ja tilaa 16-osaiselle aterimien, astioiden tai muiden hankalasti sijoitettavien välineiden sarjalle. Korissa on ainutlaatuinen InstantLift™-korkeudensäätöjärjestelmä, ja voit nostaa tai laskea yläkoria helposti yhdellä kädellä tarvitessasi lisätilaa.

Yläkori

Exklusive-yläkori

Napsauta kuvaa, kun haluat nähdä tarkan piirustuksen.

Suuri joustavuus kahden korkeudeltaan säädettävän, alastaitettavan viinilasitelineen ja alastaitettavan lautastelineen ansiosta. Korissa on lisäksi astiasuojus, joka estää sen, että alakoriin asetetaan aivan liian korkeita astioita. Kaksi pysäytintä ovat alastaitettavia, joten tilaa on viidelle lasiriville. Korin tiheän rakenteen ansiosta koriin voi laittaa munakuppeja, snapsilaseja ja muita vastaavia astioita turvallisesti. Terävät veitset voi laittaa veitsitelineeseen, jossa on veitsipysäytin. Edessä olevan kahvan ansiosta kori on helppo vetää ulos. Kaikissa ainutlaatuisissa koreissa on pidikkeet muoviastioille, mikä estää kevyiden astioiden kääntymisen, kaatumisen ja täyttymisen vedellä. (korin nosto- ja laskutoiminto on valinnainen).

- Kaksi jaettua viinilasihyllyä vasemmalla
- Viinilasihylly (3 asetusta) oikealla
- Kaksi kokoon taittuvaa lasitelinettä
- Kokoon taitettavat / jaettavat telineet
- Suojakahva posliinille
- 4 pidikettä muoviastioille

Premium-yläkori

Napsauta kuvaa, kun haluat nähdä tarkan piirustuksen.

Erityisen korkea yläkori, joka tukee hyvin korkeimpiakin laseja. Kaksi korkeudeltaan säädettävää, alastaitettavaa viinilasitelinettä, joissa on kiinteä pysäytin. Korin tiheän rakenteen ansiosta koriin voi laittaa munakuppeja, snapsilaseja ja muita vastaavia astioita turvallisesti. Terävät veitset voi laittaa veitsitelineeseen, jossa on veitsipysäytin. Edessä olevan kahvan ansiosta kori on helppo vetää ulos.

- Erityisen tiheä pohja
- Kahva
- Kaksi viinilasihyllyä (3 asetusta))

Vakioyläkori

Napsauta kuvaa, kun haluat nähdä tarkan piirustuksen.

Korkea yläkori, joka tukee hyvin korkeimpiakin laseja. Korkeudeltaan säädettävä viinilasiteline, jossa on kiinteä pysäytin. Terävät veitset voi laittaa veitsitelineeseen, jossa on veitsipysäytin. Ylin teline pitää lasit ja muut astiat tukevasti paikallaan.

- Leveä ja tiheä pohja
- Viinilasihylly (3 asetusta)
- Veitsiteline pidikkeellä

Keskikori

Keskikori

Napsauta kuvaa, kun haluat nähdä tarkan piirustuksen.

Ainutlaatuinen keskikori on entistäkin joustavampi, ja siinä on tilaa useille keittiövälineille, laseille ja kulhoille. Se on jaettu kahteen koriin: Toinen keittiövälineille (vispilät, keittiöveitset, lastat jne.), jotka on vaikea sijoittaa ylä- tai alakoriin, ja toinen laseille, kulhoille ja kupeille, jotka eivät sovi hyvin yläkoriin niiden muodon ja koon vuoksi. Huippumallissamme on Dual TwinTubes™ -keskikori, jossa on erilliset huuhtelualueet korin molemmille puolille. Keskikorin kaksi erillistä koria voi irrottaa toisistaan riippumatta, mikä parantaa joustavuutta konetta täytettäessä. Voit lisätä alakorin täyttökorkeutta poistamalla korit kokonaan.

Alakori

Exklusive-alakori

Napsauta kuvaa, kun haluat nähdä tarkan piirustuksen.

Kuten nimi kertoo, alakorissa on kaikki mitä tarvitaan – ja vielä vähän enemmän. Kori on erityisen korkea, ja sen yläreuna on 6 mm:n paksuinen, mikä parantaa korin vakautta. Lisäksi kori on erityisen joustava, sillä takimmaiset lautastelineet voi sekä taittaa kokoon että jakaa osiin.

- Jaettavat ja kokoon taitettavat takimmaiset lautastelineet keramiikalle ja leivinpelleille (kaksoistoiminto)
- Jaettavat ja kokoon taitettavat lautastelineet edessä, 3 asetusta
- Kokoon taitettavat vaasi-/pullotelineet

Premium-alakori

Napsauta kuvaa, kun haluat nähdä tarkan piirustuksen.

Premium-alakori on erittäin joustava, ja sitä on miellyttävämpi käyttää kuin tavanomaista alakoria. Edessä olevan korotetun kahvan ansiosta kori on helppo vetää ulos ilman että käyttäjän tarvitsee kumartua. Korin pohja on tiheämpi kuin standardikokoisen korin, mikä lisää täytön joustavuutta entisestään. Takimmaiset lautastelineet voi taittaa kokoon, jolloin padoille, vuoille ja pannuille on hyvin tilaa.

- Erityisen tiheä pohja
- Jaettavat ja kokoon taitettavat lautastelineet takana, 3 asetusta
- Kahva

Vakioalakori

Napsauta kuvaa, kun haluat nähdä tarkan piirustuksen.

Tukevampi, korkeampi ja tiheämpi alakori kuin muunlaisissa astianpesukoneissa. Lautaset pysyvät näin paremmin paikallaan ja koneen täytön joustavuus lisääntyy. Lisäksi alakorissa on tukevat pyörät, joten se kestää jopa 26 kilon painon.

- Leveä ja tiheä pohja
- Kiinteät telineet
- Tilaa korkeussuunnassa 39 cm (XXL)
- Aterinkorissa ergonominen muotoilu
- Pidike pikkulusikoille ja veitsille