ASKO - Joustava korijärjestelmä

Joustava korijärjestelmä

ASKO-astianpesukoneet muuntuvat toiveittesi mukaan! ASKO-astianpesukoneiden jopa neljä koritasoa mahdollistavat koneiden mukauttamisen vastaamaan tarkasti tarpeitasi. Koreista osan korkeutta voidaan säätää ja lautastelineistä osa voidaan laskea alas, mikä helpottaa koneen mukauttamista pesutarpeeseen. Ainutlaatuinen keskikori jakaantuu kahteen irrotettavaan koriin: toinen on isoille keittiövälineille ja toinen kulhoille ja kupeille. Ylhäällä on kätevä yläkori, jonka korkeuden voit säätää. Koritasojen ja -tyyppien määrä vaihtelee malleittain. Koreja on kahdesta neljään kappaletta.

Lue lisää erilaisista korityypeistä täältä

Neljä koritasoa

Huippukori yltää huippusuorituksiin

Huippukori yltää huippusuorituksiin

Viimeisin lisäys korijärjestelmään on joustavasti käytettävä yläkori, jossa on oma huuhteluvarsi ja tilaa 16-osaiselle aterimien, astioiden tai muiden hankalasti sijoitettavien välineiden sarjalle. Korissa on ainutlaatuinen InstantLift™-korkeudensäätöjärjestelmä, ja voit nostaa tai laskea yläkoria helposti yhdellä kädellä tarvitessasi lisätilaa.

Yläkorissa osiin jaettavat telineet

Yläkori, jossa on tilaa korkeille laseille ja kannuille

Lautas- ja lasitelineet varmistavat, että astiasto pysyy turvallisesti paikallaan ohjelman ajan. Joskus telineet voivat kuitenkin olla tiellä erityisesti silloin, kun yrität asettaa erilaisia välineitä samaan koriin. Sen vuoksi olemme suunnitelleet yläkorin telineistä osiin jaettavia. Se lisää reilusti joustavuutta.

Ainutlaatuinen keskikori

Astianpesukone, jossa on kätevä keskikori, antaa tarvittaessa lisää tilaa

Keskikorissa on otettu käyttöön Dual TwinTubes™ -tekniikka, jossa korin vasemmalla ja oikealla puolella olevat erilliset huuhteluvyöhykkeet tuottavat entistä paremman pesutuloksen*. Vaikka välineen koneeseen asettaminen olisi mielestäsi ”hankalaa”, haluamallesi astiastolle on aina tilaa ainutlaatuisessa ja käytännöllisessä keskikorissa, jonka täyttökorkeus on jopa 10 cm.

* vain D5896XXLFI. Muissa keskikoreissa ei ole käytössä Dual TwinTubes™ -tekniikkaa

Alakorissa useita vaihtoehtoja

Alakorissa on tilaa suurille lautasille, kattiloille ja vadeille

Alakorissa on tilaa suurille lautasille, kattiloille ja vadeille
Ainutlaatuisessa korissa osiin jaettavat ja taitettavat telineet maksimoivat joustavuuden ja Crystal GlassCare™ tukee erikoishauraita viinilaseja**. Voit helposti ja tehokkaasti pestä kukkamaljakot, tuttipullot ja muut korkeat ja kapeat esineet. Säädettävä teline varmistaa sekä pienten että suurten, enintään 39 cm:n korkuisten astioiden turvallisen pesun.

** Standardi D5896XXLFI-mallissa; saatavilla lisävarusteena muihin malleihin