ASKO - Ruostumattoman teräksen 8 etua

Ruostumattoman teräksen 8 etua

ASKO-astianpesukoneet on valmistettu ammattitaitoisesti: kaikissa tärkeissä osissa on käytetty ensiluokkaista ruostumatonta ei-magneettista 18,9-terästä muovin sijasta!

Avaa itse jokin astianpesukoneistamme ja kokeile, löydätkö 8 ruostumattomasta teräksestä valmistettua pääosaa?

1. Ulkokuori

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ulkokuori on hitsattu taittamisen ja liimaamisen sijaan, mikä vähentää merkittävästi vuotoriskiä. Se tekee astianpesukoneesta myös vankemman, joka lisää sen käyttöikää.

2. Pesulavat

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pesulavat eivät kulu ja toimivat vuodesta vuoteen samalla tarkkuudella ja -paineella.

3. Vesiputket

Pesulapoihin liittyvät vesiputket ovat luonnollisesti valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten niitä ei tarvitse koskaan vaihtaa. Emme voisi ajatellakaan muita ratkaisuja.

4. Luukku

Vankka ja kestävä luukku sekä sisempi luukku on kumpikin valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten niihin ei muodostu korroosiota eivätkä ne kulu. Luukku kestää jopa 50 kg:n kuorman.

5. Teleskooppikiskot

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vankat kiskot eivät kulu ja takaavat häiriöttömän toiminnan.

6. Suodattimet

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut suodattimet toimivat aina moitteettomasti ja pitävät ASKO-astianpesukoneen puhtaana vuosi toisensa jälkeen…

7. Jalusta

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalusta ei rikkoudu.

8. Lämmityselementti

Jatkuvasti virtaava vesi lämpöön yhdistetynä pistää astianpesukonneen lämmityselmentin kovalle koetukselle. Mutta ei ASKOssa, sillä me käytämme tässäkin ruostumatonta terästä.