ASKO - Ominaisuudet - Astianpesukoneet

Astianpesukoneen ominaisuudet - Enemmän tietoa koneestasi

ASKOn astianpesukoneet ovat tunnettuja erinomaisista pesutuloksistaan. Salaisuutemme on huolellisesti suunniteltu ja testattu huuhtelujärjestelmä, jossa on kokonaista 11 suihkuvyöhykettä*, jotka ulottuvat astianpesukoneen jokaiseen nurkkaan. Jokaisessa korissa on myös oma huuhtelujärjestelmänsä, kuten keskikorissa, joka on varustettu Twin Tubes™ -vyöhykkeellä, erityisellä keskikorin huuhteluvyöhykkeellä.

Turbo Combi Drying™

Turbo Combi Drying™ -järjestelmän automaattiseen luukunavausmekanismiin yhdistetty puhallinavusteinen höyrynpoisto varmistaa, että astiat kuivuvat ja jäähtyvät tehokkaasti. Kun kuivausohjelma on valmis, astianpesukoneen luukku avautuu automaattisesti ja ohjaa loputkin höyryt ulos, joten astiat ovat täysin kuivia ja ne voi siirtää paikoilleen saman tien.

Kaksi ylimääräistä voimanlähdettä

Parantaaksemme astianpesukoneesi suorituskykyä entisestään olemme varustaneet sen kahdella erillisellä suuren vedenpaineen alaisella alakorin Power Zones™ -alueella. Wide Spray™ mahdollistaa kattiloiden ja pannujen erityisen tehokkaan pesun ja Jet Spray™ puhdistaa perusteellisesti korkeat, kapeat astiat, kuten tuttipullot tai maljakot. Wide Spray™ -tehovyöhyke muodostaa paineistetun vesisuihkun ja suutin suihkuttaa laajalle alueelle. Siten vesimäärä astioiden pinnalla kasvaa. Tuloksena on erityisen likaisten astioiden tehokas puhdistus.

Instant Lift™ – Älykäs korkeussäätö

Ainutlaatuisella Instant Lift™ -järjestelmällä säädät ylemmän työvälinekorin korkeutta helposti ja vapautat samalla tilaa yläkorille. Kun työvälinekori on ylimmässä asennossa, tilaa on 40 mm. Ala-asentoon säädettynä tilaa on jopa 58 mm. Yksinkertainen, älykäs ja joustava.

Maailman suurin täyttötilavuus

XL- ja XXL-astianpesukoneidemme täyttötilavuus on markkinoiden suurin. Sisäinen täyttökorkeus on 58/54 cm, mikä takaa, että suuremmille lautasille ja pitkille laseille on riittävästi tilaa. Se merkitsee myös sitä, että koneeseen mahtuu 40 % enemmän astioita kuin vakiomalliseen koneeseen. Älykäs nelitasoinen Flexirack™-järjestelmä tarjoaa rajattomat mahdollisuudet.

Täydellinen kalusteisiin integrointi liukuvan oven ansiosta

Liukuva oviratkaisu mahdollistaa elegantin ja saumattoman integroinnin ympäröiviin kalusteisiin.

Liukuva oviratkaisu mahdollistaa tiiviin asennuksen, jossa puisen etulevyn ja keittiön kaappiseinämän välillä ei synny kitinää. Puinen etulevy liukuu ylöspäin avattaessa ja alaspäin suljettaessa, mikä mahdollistaa erittäin tiiviin asennuksen, niin että astianpesukoneen oven ja sen alla olevan jalustan tai laatikon reunan väliin jää jopa vain kaksi millimetriä*. *ilman tilan merkkivaloa

Ruostumattoman teräksen 8 etua

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu astianpesukone

ASKO-astianpesukoneet on valmistettu ammattitaitoisesti: kaikissa tärkeissä osissa on käytetty ensiluokkaista ruostumatonta ei-magneettista 18.9-terästä muovin sijasta!

Avaa itse jokin astianpesukoneistamme ja kokeile, löydätkö 8 ruostumattomasta teräksestä valmistettua pääosaa?

Lue lisää

Käytä-korit-optimaalisesti

Astianpesukoneen joustava sisäpuoli

ASKO-astianpesukoneet muuntuvat toiveittesi mukaan! ASKO-astianpesukoneiden jopa neljä koritasoa mahdollistavat koneiden mukauttamisen vastaamaan tarkasti tarpeitasi. Koreista osan korkeutta voidaan säätää ja lautastelineistä osa voidaan laskea alas, mikä helpottaa koneen mukauttamista pesutarpeeseen.

Ainutlaatuinen keskikori jakaantuu kahteen irrotettavaan koriin: toinen on isoille keittiövälineille ja toinen kulhoille ja kupeille. Ylhäällä on kätevä yläkori, jonka korkeuden voit säätää.

Lue lisää

Super Cleaning System+™ - Käsinhuuhtelun aika on ohi

Säästä vettä ja aikaa

ASKO-astianpesukonetta käytettäessä astioita ei tarvitse huuhdella etukäteen. SCS+-järjestelmä puhdistaa suodattimen esipesun jälkeen ja huuhtoo pois kaikki ruoantähteet. Siksi kone on täysin puhdas, kun varsinainen pesu alkaa uudella vedellä. Tämän ansiosta pesutulos on täydellinen! Kaikissa malleissa.

Turbo Drying +™ - Älä enää polta sormenpäitäsi

Astianpesukone jäähdyttää astiaston niin, ettet polta sormenpäitäsi

ASKOn Turbo Drying+™ -kuivausjärjestelmä kuivaa astiaston kokonaan. Viimeisen huuhtelun jälkeen kostea ilma sekoittuu kuivaan tuloilmaan astianpesukoneessa. Astiasto kuivaa ja jäähtyy, minkä ansiosta kone voidaan tyhjentää heti. Myös kalusteisiin asennettavissa astianpesukoneissa on käytössä sama kuivausjärjestelmä, joka on ainutlaatuinen markkinoilla.

Turbo Drying Express +™ - Erikoisnopea kuivaus

Astianpesukone, joka kuivaa erikoisnopeasti

ASKOn huippumallissa D5896XXLFI on käytössä Turbo Drying Express+™ -tekniikka, joka tuottaa vielä paremman kuivaustuloksen ja lyhentää ohjelma-aikaa merkittävästi. Normaalista pesuohjelmasta tulee noin 30 minuuttia lyhyempi, ja Turbo Drying Express+™ antaa samalla täydellisen kuivaustuloksen, vaikka koneessa olisi runsaasti muoviastioita tai se olisi osittain tyhjä.

AquaSafe™ - Ei vesivahinkoja keittiössä

Suoja vesivahinkoja vastaan keittiössä

Kukaan ei halua, että kotona tapahtuisi vesivahinko. Jo pieni vuoto voi aiheuttaa suuria ongelmia, jos sitä ei havaita ajoissa. Olemme sen vuoksi tehneet kovaa työtä viranomaisvaatimusten täyttävien turvajärjestelmien kehittämiseksi:

AquaSafe™-järjestelmä katkaisee vedensyötön, jos vesimäärä on asetusarvoa suurempi, ja Aqua Detect™ -anturit ilmaisevat, milloin vedenpinnan taso on liian korkea normaaliin nähden. Järjestelmä käynnistää veden poispumppauksen ennen vahinkojen aiheutumista.

Alhainen äänitaso

Hiljaiset astianpesukoneet

ASKO-astianpesukone toimii lähes äänettömästi. Siitä on paljon hyötyä avoimessa keittiössä, jossa halutaan keskustella samalla, kun pesuohjelma on käynnissä.

Sisävalo

Astianpesukone, jossa on sisävalo

Voimakas LED-sisävalo auttaa luomaan yleiskuvan koneen sisällöstä ja helpottaa suolan lisäämistä ja suodattimen puhdistamista.

AquaLevel™-anturi

Astianpesukone säätelee vedenkulutusta

Koneessa olevat anturit valvovat, että vesimäärä vastaa tarkasti valittua ohjelmaa. Ne säätävät vesimäärän aina sopivaksi, olipa putkiston vedenpaine mikä tahansa. Anturit valvovat samalla myös pesuprosessia ja poistavat mahdolliset ongelmat ohjelman aikana. Pesun aikana esimerkiksi suuri muovikulho voi kääntyä ylösalaisin ja täyttyä vedellä. Koneessa olevan veden teho heikkenee, minkä jälkeen kone lisää uutta vettä täydellisen tuloksen varmistamiseksi. Anturit havaitsevat myös, jos vesiliitäntä on suljettuna. Konetta ei silloin voi käynnistää.

SensiDry™-anturi

Astianpesukone säätelee kuivausaikaa

ASKOn ainutlaatuinen kosteusanturi mittaa kosteustason koneessa ja huoneessa ja mukauttaa kuivausajan sen mukaan. Järjestelmä ottaa huomioon myös astiaston tyypin ja määrän koneessa ja käynnistää sen jälkeen parhaan mahdollisen kuivaustuloksen mahdollisimman nopeasti tuottavan ohjelman.

StatusLight™

Astianpesukoneet, joissa on tilan merkkivalo

ASKOn eräissä astianpesukoneissa on oikeassa alakulmassa tilan merkkivalo, josta voi helposti tarkistaa käynnissä olevan prosessin:

Tilan merkkivalot:

Sininen – Ohjelma on käynnistynyt, mutta koneeseen voidaan vielä lisätä astioita, koska astianpesuainetta ei ole vielä lisätty.
Punainen – Älä lisää astioita koneeseen, koska ohjelma on täydessä käynnissä ja astianpesuaine on lisätty.
Vihreä – Ohjelma on päättynyt ja kone voidaan tyhjentää.

KidSafe™

Astianpesukoneessa on lapsilukko ja lukko

Kaikissa ASKOn astianpesukoneissa on käytössä Kid Safe™, jota käyttämällä ohjauspaneelin painikkeet voidaan lukita. Tarkoituksena on estää pieniä etusormia käynnistämästä konetta tai muuttamasta asetuksia.

Kidlock™
KidLock™-järjestelmä auttaa lukitsemaan kahvan niin, ettei lapsi voi avata astiapesukoneen ovea (vain koneet, joissa on integroitu kahva)

ECO – lämminvesiliitäntä

Käytä lämmintä vettä astianpesukoneessa ja säästä veden lämmitykseen kuluvaa rahaa

Kaikki tietävät, että astianpesukone kuluttaa lämmintä vettä. Sen vuoksi kannattaa käyttää kotona jo valmiiksi lämmitettynä olevaa vettä. Näin kannattaa tehdä etenkin silloin, kun käytössä on ympäristöystävällinen ja taloudellinen lämminvesijärjestelmä, jossa hyödynnetään kaukolämpöä, aurinkopaneeleja ja lämpöpumppua. Tällä tavoin voidaan käyttää jo valmiiksi lämmitettyä vettä ja säästää samalla sähköä, koska astianpesukoneen ei tarvitse lämmittää vettä. Energiankulutuksessa voidaan säästää jopa 32 % kytkemällä astianpesukone lämminvesiliitäntään.

Kaikki ASKOn astianpesukoneet ovat ympäristöystävällisiä, ja ne voidaan liittää lämmin- tai kylmävesiliitäntään. Suositeltava vedenottolämpötila on 60 ºC, mutta jopa 70 ºC:n lämpöistä vettä voidaan käyttää. Jos pesuohjelman lämpötila on vedenottolämpötilaa suurempi, astianpesukone lämmittää veden valitun ohjelman mukaan.

Määritä veden kovuusaste

Jos olet ostanut ASKO-astianpesukoneen, voit määrittää veden kovuuden mukana toimitetulla kalkkitestillä. Kalkkitesti on samassa pakkauksessa oppaan kanssa.

Näin pitkälle pääset ½ litralla vettä

ASKO-astianpesukoneet pärjäävät pitkälle erittäin pienellä vesimäärällä.
Ruokalautanen, syvä lautanen, jälkiruokalautanen, kuppi, aluslautanen, lasi, haarukka, keittolusikka, veitsi, teelusikka ja jälkiruokalusikka. Niin paljon ASKO XXL -astianpesukone pystyy huuhtelemaan ja pesemään kirkkaan puhtaaksi vain ½ litralla vettä! Bonnin yliopiston tutkimus osoittaa, että 12 hengen astiaston tiskaaminen käsin kuluttaa peräti 103 litraa vettä ja 2,5 kWh sähköä veden lämmittämiseksi. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että ASKO XXL -astianpesukoneet käyttävät vain 9,4 litraa vettä ja alle 1 kWh sähköä peräti 18 astiaston / 206-osaisen astiaston pesemiseen!

Lue lisää astianpesukoneistamme, joustavista toiminnoista sekä puhtaaksi pesevistä pesuohjelmista ja helppokäyttöisyydestä