ASKO - Ohjelmat - Astianpesukoneet

Ohjelmat - Suunniteltu erilaisiin tilanteisiin

Our programmes are designed to fit all kinds of situations and type of loads. You will find anything from economic and ecological programmes for everyday use to really quick programmes for those special occasions with a lot of guests, servings and dishes. The list of programmes includes a special gentle programme for your precious Crystal glasses and a extra strong programme for hygienic washing.

Quick Pro -pesuohjelma

Tämän ohjelman inspiraationa ovat olleet ammattimaiset astianpesukoneet, joissa nopeus on valttia. Quick Pro -pesuohjelma on täydellinen valinta silloin, kun tiedät tarvitsevasi samoja astioita, laseja tai muita välineitä useamman kerran samassa tilaisuudessa. Ohjelma on ihanteellinen nopeaan pesuun suurempien kutsujen alku- ja pääruoan välillä tai leivottaessa ja laitettaessa ruokaa.

Hygieniaohjelma

Hygieniaohjelmaa voidaan käyttää tuttipullojen ja muiden perusteellista puhdistusta vaativien astioiden tehokkaaseen puhdistukseen. Pääpesun ja viimeisten huuhteluohjelmien lämpötila nostetaan 70 °C:seen bakteerien kasvun ehkäisemiseksi ja hajun poistamiseksi esimerkiksi leikkuulaudoista. Ohjelma soveltuu myös erinomaisesti hillopurkkien pesemiseen henkilöille, jotka tekevät itse hilloja ja hyytelöitä. Tulokset ovat puhtaat ja hygieeniset.

Itsepuhdistusohjelma

Itsepuhdistusohjelma varmistaa, että putki, vedenkierrätyssäiliö ja suihkutusjärjestelmä puhdistetaan perusteellisesti. Säännöllinen puhdistaminen on välttämätöntä sekä pesutehon että koneen pitkän käyttöiän takaamiseksi. Käytä normaalia pesuainetta, sitruunahappoa tai erityistä astianpesukoneen puhdistusainetta.

Crystal Glass Care™-ohjelma

Aina kun peset Orrefors-kristallilasejasi ASKO-astianpesukoneessa, pidät samalla hyvää huolta innovatiivisesta ruotsalaisesta muotoilusta. Orreforsin ja ASKOn juuret ovat tiukasti pohjoismaisessa muotoiluperinteessä, ja molemmat brändit tunnetaan ympäri maailmaa. Yhteiseen perintöömme pohjautuva yhteistyömme on vain vahvistunut nyt, kun Orreforsin kristallilaseja pestään päivittäin astianpesukoneissamme. Yhdessä haluamme mm. katkaista siivet siltä myytiltä, että kristallilaseja ei voisi pestä astianpesukoneessa. Vaikka kaikki astianpesukoneet eivät siihen pystykään, kristallit voi huoleti pestä ASKO-koneessa. 

Valttimme on kristallilasien pesuohjelma, joka nostaa veden lämpötilaa vähitellen ja pitää lopullisen pesulämpötilan vakaana – se vaihtelee korkeintaan ±1 °C:n verran. Aseta arvokkaat kristallisi yläkorin tukeviin viinilasinpidikkeisiin. Jatkossa sirot kristallilasit on turvallisempaa pestä ASKO-astianpesukoneessa kuin käsin.

Muovinen ohjelma

Tämä ohjelma pesee huolella kaikki astianpesukoneen kestävät muoviastiat. Ohjelman kuivausjakso on tavallista pidempi. Ja voit tietenkin pestä tällä ohjelmalla myös posliini- ja lasiastiat, kattilat ja pannut.

Discover more about our dishwashers, smart features and flexible modes for a cleaner result and easier handling