ASKO - Astianpesukoneet

Astianpesukoneet - Joustava ratkaisu, suuri kapasiteetti ja alhainen kulutus

ASKO suunnittelee ja valmistaa erinomaisen laadukkaita astianpesukoneita, joiden muotokieli ja toiminta ovat leimallisesti skandinaavisia. Tavoitteenamme on alusta alkaen ollut valmistaa astianpesukoneita, jotka täyttävät ja mieluusti jopa ylittävät asiakkaiden odotukset monien vuosien ajan.

Testaamme kaikki astianpesukoneet, ennen kuin ne lähtevät tehtailta. Teemme astianpesukoneille 12 500 käyttötunnin testejä, mikä vastaa noin 20 vuoden käyttöä kotitalouksissa. ASKOn astianpesukoneet pesevät puhtaaksi, käyttävät vähän vettä ja kestävät pitkään. Niinpä saimme vuonna 1996 ISO 9001 -sertifikaatin – takuun siitä, että ASKOn tuotteiden laatu on aina paras mahdollinen.

Kaikki ASKO-astianpesukoneet ovat ECO-malleja, ja ne voidaan liittää joko kuuma- tai kylmävesiliitäntään. Näin voit säästää sähköön kuluvaa rahaa ja hyötyä samalla entistä lyhyemmistä pesuohjelmista, kun vesi lämpenee nopeasti.

Ennätyksellisen joustavat korit

Korijärjestelmässä on enimmillään neljä tasoa ja seitsemän koria, minkä ansiosta ASKO-astianpesukoneet voidaan mukauttaa vastaamaan tarkasti tarvetta. Koreista osan korkeutta voidaan säätää ja lautastelineistä osa voidaan laskea alas, mikä helpottaa koneen mukauttamista pesutarpeeseen. Ainutlaatuinen keskikori jakaantuu kahteen irrotettavaan koriin: toinen on isoille keittiövälineille ja toinen kulhoille ja kupeille.

Lue lisää ASKOn ainutlaatuisista koreista täältä

Osto-opas

Jos et ole varma siitä, minkätyyppinen astianpesukone vastaa tarpeitasi parhaiten, suosittelemme tutustumaan ASKOn astianpesukoneiden osto-oppaaseen.