ASKO - Astianpesukoneet

Astianpesukoneet - Joustava ratkaisu, suuri kapasiteetti ja alhainen kulutus

ASKO-astianpesukoneet ovat tunnettuja elegantista skandinaavisesta muotoilustaan, mutta myös pesutuloksestaan, joka ylittää kaikki odotukset. ASKO-astianpesukoneet valmistetaan laadukkaasta teräksestä, ja niitä on testattu vähintään 12 500 käyttötuntia ennen kuin ne lähtevät tehtaalta. Näin varmistetaan niiden ehdottoman korkea laatu. Kun avaat astianpesukoneen luukun, näet enemmän terästä kuin missään muussa markkinoilla olevassa astianpesukoneessa. ASKO-astianpesukoneiden uusi sukupolvi on erittäin lujatekoinen ja luotettava sekä samalla yhtä tyylikkään sulavalinjainen, hienostunut ja minimalistisen skandinaavinen kuin aikaisemminkin.

ASKO suunnittelee ja valmistaa erinomaisen laadukkaita astianpesukoneita, joiden muotokieli ja toiminta ovat leimallisesti skandinaavisia. Tavoitteenamme on alusta alkaen ollut valmistaa astianpesukoneita, jotka täyttävät ja mieluusti jopa ylittävät asiakkaiden odotukset monien vuosien ajan. Testaamme kaikki astianpesukoneet, ennen kuin ne lähtevät tehtailta. ASKOn astianpesukoneet pesevät puhtaaksi, käyttävät vähän vettä ja kestävät pitkään. Niinpä saimme vuonna 1996 ISO 9001 -sertifikaatin – takuun siitä, että ASKOn tuotteiden laatu on aina paras mahdollinen. Kaikki ASKO-astianpesukoneet ovat ECO-malleja, ja ne voidaan liittää joko kuuma- tai kylmävesiliitäntään. Näin voit säästää sähköön kuluvaa rahaa ja hyötyä samalla entistä lyhyemmistä pesuohjelmista, kun vesi lämpenee nopeasti.

Ennätyksellisen joustavat korit

Korijärjestelmässä on enimmillään neljä tasoa ja seitsemän koria, minkä ansiosta ASKO-astianpesukoneet voidaan mukauttaa vastaamaan tarkasti tarvetta. Koreista osan korkeutta voidaan säätää ja lautastelineistä osa voidaan laskea alas, mikä helpottaa koneen mukauttamista pesutarpeeseen. Ainutlaatuinen keskikori jakaantuu kahteen irrotettavaan koriin: toinen on isoille keittiövälineille ja toinen kulhoille ja kupeille.

Lue lisää ASKOn ainutlaatuisista koreista täältä

Osto-opas

Jos et ole varma siitä, minkätyyppinen astianpesukone vastaa tarpeitasi parhaiten, suosittelemme tutustumaan ASKOn astianpesukoneiden osto-oppaaseen.