ASKO - 5 vuoden ASKO-takuu

5 vuoden ASKO-takuu

ASKOn ratkaisut ovat vankkatekoisia. Ne on suunniteltu luotettaviksi ja valmistettu huolellisesti valituista, kestävistä materiaaleista, joten ne kestävät pidempään. 5 vuoden ASKO-takuu myönnetään tietyille ASKO-tuotteille. Tämä etu on voimassa vain valituilla jälleenmyyjillä.

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ASKO-tuotteeseesi ja voit luottaa siihen, joten nyt tarjoamme laajennetun 5 vuoden takuun. Tiettyjen ASKO-tuotteiden ostajille myönnetään 1.1.2020 alkaen 5 vuoden takuu (takuukampanjan aloituspäivämäärä riippuu myyjäliikkestä). Saat tämän edun rekisteröimällä ostoksesi 8 viikon kuluessa. Tämä etu on voimassa vain valituilla jälleenmyyjillä.

Ehdot ja säännöt

Rekisteröi ostoksesi

Varmistaaksemme parhaan mahdollisen palvelun tarvitsemme muutamia henkilökohtaisia tietoja. Jotta takuu astuu voimaan on tärkeää että kirjaat kaikki tiedot oikein.
Täytä alla oleva lomake,  saat sähköpostilla takuutodistuksen ASKOn 5-vuoden takuusta.

Todistus lähetetään yllä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Voit halutessasi lisätä  ostokuitista löytyvän  kuitin- /laskun- tai tilausnumeron. Tämä ei ole pakollista, mutta toimii lisävarmistuksena.

Huom! Takuun saamiseksi tuote tulee rekisteröidä viimeistään 8 viikon kuluessa ostopäivästä.

Ongelmia rekisteröinnissä?

Jos rekisteröinti ei onnistu tai jos sinulla on kysyttävää rekisteröinnistä, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviesti tai soittamalla palvelunumeroomme.

S-posti: kodinkoneet@gorenjegroup.com
Puhelin: 09-503301,