ASKO - 10 vuoden moottoritakuu

10 vuoden moottoritakuu

ASKO haluaa antaa uuden pesukoneen ja/tai kuivausrummun ja astianpesukoneen ostajille lisäturvaa ja myöntää sen vuoksi 10 vuoden takuun sekä pesukoneiden, kuivausrumpujen ja astianpesukoneiden  BLDC-moottoreille. Koskee kaikkia BLDC-moottorilla varustettuja pesukoneita, kuivausrumpuja ja astianpesukoneita jotka on ostettu 1.6.2013 jälkeen. 1.5.2018 lähtien erityisetujen saaminen edellyttää, että kuluttaja rekisteröi tuotteensa ASKOn kotisivuilla.

Suurin osa pesukoneistamme, kuivausrummuistamme ja astianpesukoneistamme on varustettu BLDC moottorilla. Tämän vahvan moottorin ansiosta kone pystyy selviytymään suurista linkousnopeuksista, melutaso laskee ja koneen käyttöikä pitenee.

Takuuehdot BLDC-moottorille ASKO pesukoneissa, kuivausrummuissa ja astianpesukoneissa:

Rekisteröi ostoksesi

Varmistaaksemme parhaan mahdollisen palvelun, tarvitsemme muutamia henkilökohtaisia tietoja. On tärkeää kirjata kaikki tiedot oikein, että takuu astuu voimaan. Täytä alla oleva lomake ja lähetämme todistuksen 10 vuoden moottoritakuusta.

Todistus lähetetään yllä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Voit halutessasi lisätä  ostokuitista löytyvän  kuitin- /laskun- tai tilausnumeron. Tämä ei ole pakollista, mutta toimii lisävarmistuksena.

Huom! Takuun saamiseksi tuote tulee rekisteröidä viimeistään 8 viikon kuluessa ostopäivästä.

Ongelmia rekisteröinnissä?

Jos rekisteröinti ei onnistu tai jos sinulla on kysyttävää rekisteröinnistä, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviesti tai soittamalla palvelunumeroomme.

S-posti: kodinkoneet@gorenjegroup.com
Puhelin: 09-503301