ASKO - Segmentit ammattikäyttöön tuotteet

Segmentit ammattikäyttöön tuotteet

Tarpeesi täydellisesti täyttävät kodinkoneet

Ammattikäyttöön tarkoitetut ASKO-kodinkoneet täyttävät ammattilaisten helppokäyttöisyydelle, ohjelmien nopeudelle, kestävyydelle, taloudellisuudelle ja ympäristöystävällisyydelle asettamat vaatimukset.

Ammattikäyttöön tarkoitetut kodinkoneemme sopivat käyttöön monissa yrityksissä ja sopivat hyvin monille asiakasryhmille:

Laitokset

Laitokset
ASKOn ammattikäyttöön tarkoitettu tuotesarja on ihanteellinen valinta monille laitoksille. Lastentarhoissa, päiväkodeissa, kouluissa, vanhainkodeissa, hoitokodeissa ja vastaavissa laitoksissa tarvitaan päivittäisen pyykinpesun, kuivauksen tai astioiden pesun hoitamiseen ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita.

Salongit ja kylpylät

Salongit ja kylpylät
Kampaamoissa, kauneussalongeissa, hoitoloissa ja vastaavissa paikoissa syntyy paljon pyykkiä joka päivä. Pesukoneiden ja kuivausrumpujen on siksi oltava rakenteeltaan sellaisia, että niitä voidaan käyttää useita kertoja päivässä ja että ne kestävät pitkään. Juuri tästä syystä koneemme ovat hyvä investointi. Ammattikäyttöön tarkoitetut pesukoneemme ja kuivausrumpumme ovat erittäin tukevarakenteisia ja valmistettu perusteellisesti testatuista ja kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän. Erittäin tilavat ja tehokkaat koneet selviävät suurista pyykkimääristä lyhyimmässä mahdollisessa ajassa.

Siivousalan yritykset

Siivousalan yritykset
Ammattikäyttöön tarkoitetut koneemme ovat ihanteellinen valinta siivousyrityksiin ja muihin kohteisiin, joissa pestään lattiamoppeja, siivousliinoja ja työvaatteita useita kertoja päivässä. Ne tyydyttävät kaikki pesutarpeet paikoissa, joissa perinteiset kotikäyttöön tarkoitetut koneet eivät ole riittävät kestäviä, eivät täytä välttämättömiä vaatimuksia tai joissa massiiviset teollisuuskoneet ovat liian suuria.

Pesulat

Pesulat
Kiinteistönhoitoyritykset, rakennusliikkeet, yliopistot ja sotilastukikohdat ovat jo ymmärtäneet, kuinka suuria säästöjä ne saavat asettamalla itsepalvelupesulan asukkaiden käyttöön sen sijaan, että jokaiseen asuntoon asennettaisiin omat koneet. Kolikkopesulat ovat toinen itsepalvelupesulamuoto. Myös niissä tarvitaan kestäviä koneita, joita on helppo käyttää ja joissa on nopeita mutta tehokkaita ohjelmia.

Terveydenhoito

Terveydenhoito
Sairaalapesuloissa ei ole varaa kompromisseihin hygienia-asioissa. Puhtaista pyyhkeistä ja työvaatteista huolehtiminen on keskeinen osa terveydenhoitoa. Pesukoneissamme on ohjelmia, jotka täyttävät hygieniavaatimukset. Suuren tilavuutensa ja kokonsa ansiosta koneet on helppo sijoittaa erilaisiin ympäristöihin. Sairaaloissa tai hoitolaitoksissa voidaan lisätä joustavuutta sijoittamalla pesukone tai kuivausrumpu jokaiseen kerrokseen.

Leirintäalueet ja venesatamat

Leirintäalueet ja venesatamat
Kesäisin meillä kaikilla on vapaata työstä ja mahdollisuus rentoutua. Perheet pakkaavat autonsa tai veneensä ja lähtevät viettämään lomaa. He vaativat silti hyväksyttävissä olevaa palvelutasoa, mikä onkin usein ratkaiseva tekijä leirintäaluetta, mökkiä, retkeilymajaa tai vierassatamaa valittaessa. Heidän on voitava pestä ja kuivata pyykkinsä ja pestä astiansa yhteiskeittiöissä. Ammattikäyttöön tarkoitetut koneemme ovat ihanteellinen valinta näihin kohteisiin, koska ne on rakennettu käytettäviksi useita kertoja päivässä, ovat helppokäyttöisiä ja sopivat monenlaisille käyttäjille.

Hotellit & ravintolat

Hotellit ja ravintolat
Pienten hotellien täytyy myös tarjota vierailleen puhtaita ja raikkaita pyyhkeitä. Pesemällä tekstiilit itse paikalla, sen sijaan että käyttäisit ulkopuolista palvelua, säästät aikaa sekä rahaa ja pystyt paremmin valvomaan pesuprosessia. Ammattikeittiössä pyykkiin kohdistuu suuria vaatimuksia. Keittiön tulisi pysyä puhtaana ja raikkaana myös kiireessä. Siksi kaikissa keittiöissä on tekstiilejä, kuten pyyheliinoja, astiapyyhkeitä, käsipyyhkeitä, esiliinoja ja muita kankaita, jotka kuitenkin usein likaantuvat. Valikoimaamme kuuluu myös pieniin ravintoloihin ja vastaaviin sopivia astianpesukoneita.

Merellä tapahtuva toiminta

Merellä tapahtuva toiminta
Erityisesti ammattikäyttöön meriliikenteessä tarkoitettuja pesukoneita ja kuivausrumpuja, (230V, 60Hz), on myyty jo vuosia. Tiedämme, että pesukoneet ja kuivausrummut matkustaja-aluksilla, rahtilaivoilla, öljynporauslautoilla jne. joutuvat kestämään paljon ankaria pesu- ja kuivaustehtäviä ympäristössä, jossa ne ovat alttiina suolaveden ja ilman aiheuttamalle korroosiolle.

Toimistot

Toimistot
Yrityksissä, joilla on oma kahvila, ruokailukeittiö tai pienehkö työpaikkaruokala, on selvittävä kahvikuppien ja aamiaisastioiden pesusta. Myös pyyhkeitä ja siivousliinoja on pestävä ja kuivattava. Näihin kohteisiin ASKOn ammattikäyttöön tarkoitetut astianpesukoneet, pyykinpesukoneet ja kuivausrummut ovat ihanteellinen valinta kestävän rakenteensa, pitkän käyttöikänsä, helppokäyttöisyytensä ja nopeiden ohjelmiensa ansiosta (niiden joukossa erityiset desinfiointi- ja hygieniaohjelmat, jotka tappavat tauteja aiheuttavia bakteereja ja vähentävät siten sairauspoissaoloja).

Urheiluseurat

Urheiluseurat
Vauhdikkaissa urheilulajeissa, kuten jalkapallossa, käsipallossa, tenniksessä ja sulkapallossa syntyy paljon hikistä ja likaista pyykkiä. Kaikille urheiluseuroille on yhteistä suuri tarve selvitä pyykeistä seuraavaan harjoitukseen tai otteluun mennessä. Ammattikäyttöön tarkoitetut pesukoneemme ja kuivausrumpumme ovat silloin ihanteellinen valinta, koska ne on rakennettu käytettäviksi useita kertoja päivässä, niissä on nopeita ohjelmia ja ne sopivat monenlaisille käyttäjille.