ASKO - Joustava ohjelmakirjasto

Joustava ohjelmakirjasto

Erinomainen joustavuus 28 kuivausohjelman ansiosta

Miksi et suunnittelisi omia pesuohjelmia? ASKOn ammattikäyttöön tarkoitetut kuivausrummut mahdollistavat ennätyksellisen joustavuuden ja monipuoliset ohjelmavaihtoehdot. Ainutlaatuisten ratkaisujemme avulla voit räätälöidä pesukoneen ohjelmat niin, että ne vastaavat tarkasti yksilöllisiä tarpeitasi. Koneissa on valmiina 28 ohjelmaa, joista voit aloittaa.
Joustavat ohjelmat ammattikäyttöön tarkoitettuihin ASKO-pesukoneisiin

Desinfiointiohjelma

Ammattikäyttöön tarkoitetuissa ASKO-pesukoneissa on erityinen desinfiointiohjelma, joka täyttää terveysviranomaisten tiukat vaatimukset. Lämpövastus on erittäin tehokas, minkä lisäksi järjestelmä varmistaa valitun lämpötilan saavuttamisen ja ylläpidon desinfioinnin aikana. Desinfiointiohjelmissa on tehokas esipesu, joka irrottaa ja poistaa kaikki proteiinit ennen lämpötilan nostamista pääpesun aikana. Pesu voidaan tarvittaessa tehdä erittäin korkeissa lämpötiloissa.

Desinfiointiohjelma täyttää RKI-standardien (saksalainen terveysalan instituutti Robert Koch Institut eli RKI) vaatimukset DGHM-hyväksytyille (saksalainen hygienia- ja mikrobiologia-alan järjestö Deutsche Gesellschaft für Hygiene und Mikrobiologie eli DGHM) pesuaineille. Jakson aikana saavutettu maksimilämpötila 40, 60 tai 90 ºC näkyy näytössä (voidaan poistaa käytöstä). Ohjelmien lisäksi desinfioinnissa käytetään erikoispuhdistusaineita.

Moppiohjelmat

Moppiohjelmat ovat ihanteellisia moppien pesuun ja sisältävät esipesun, joka yhdessä ainutlaatuisen rumpurakenteen kanssa poistaa soran ja lian sekä mopeista että koneesta tehokkaasti. Tähän tarkoitukseen suosittelemme erityisiä moppipesukoneitamme, joissa on poistoventtiili helposti tukkeutuvan pumpun sijaan. Kaksi moppiohjelmaa on asetettu vakio-ohjelmiksi tehtaalla.

Mikrokuituohjelma

Ohjelmassa on kolme huuhtelua, josta ensimmäinen suoritetaan runsaalla vedellä optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi.

Allergiaohjelmat

Erityisissä allergiaohjelmissa on tehostettu huuhtelutoiminto, joka vastaa Ruotsin ja Norjan Astma- & allergialiiton tiukkoja huuhteluvaatimuksia. Näin ohjelmat on kehitetty erityisesti astmasta tai allergioista kärsiville henkilöille.