ASKO - ASKOn ammattikäyttöön tarkoitettujen pesukoneiden edut

ASKOn ammattikäyttöön tarkoitettujen pesukoneiden edut

Integroitu viestintämoduuli

Integroitu viestintämoduuli
Ammattikäyttöön tarkoitettuja ASKO-pesukoneita voidaan ohjata integroidulla viestintämoduulilla (saatavana lisävarusteena), joka mahdollistaa varausjärjestelmien ja pesuaineiden annostelujärjestelmien käyttöönoton. Viestintämoduulin toiminta yhdessä Aptus-varausjärjestelmän ja QT-järjestelmän kanssa on sertifioitu. Viestintämoduulissa on käytössä avoin protokolla (MODBUS), joten varausjärjestelmien ja pesuaineen annostelujärjestelmien protokollat voidaan mukauttaa yhteensopiviksi ASKO-koneiden kanssa ilman suuria kustannuksia.

Pesujaksojen määrä ja virhekoodit tallentuvat automaattisesti pesukoneen lokitiedostoon. Huoltoteknikkomme voivat käyttää lokitiedostoa helposti, mikä helpottaa pesukoneen kunnossapitoa. Asiakkaiden tarpeisiin vastaamiseksi pesukoneessa on valmius pesuaineiden automaattisten annostelujärjestelmien asentamiseen jopa 6 kemikaalin käyttöä varten. Jos automaattiset annostelujärjestelmät otetaan käyttöön, pesuainelokero on lukittava.

Quattro™-rakenne

Neljä tehokasta iskunvaimenninta
Neljä tehokasta, teräksiseen pohjalevyyn tukevasti kiinnitettyä iskunvaimenninta tukevat pesurumpua tehden pesusta ja linkouksesta lähes äänetöntä ja tärinätöntä.

Hiiletön induktiomoottori

Hiiletön induktiomoottori
Pesukoneissamme on järeä elektronisesti ohjattu hiiletön induktiomoottori. Tämä moottorityyppi takaa erittäin hiljaisen pesu- ja linkousprosessin ja mahdollistaa jopa 1 400 kierroksen linkousnopeuden ja sitä kautta alhaisen jäännöskosteuden. Näin aikaa, sähköä ja rahaa säästyy, koska jälkikuivauksen tarve kuivausrummussa vähenee.

Ainutlaatuinen luukkuratkaisu

Ainutlaatuinen luukkuratkaisu
SmartSeal™-ratkaisu koostuu leveästä ja litteäkupuisesta luukusta, jossa on vuototurvallinen ja helposti puhdistettava tiiviste, joka ei vie tilaa rummusta ja helpottaa täyttöä ja tyhjennystä. Ei likaa keräävää ja ajan mittaan kuluvaa kumikaulusta eikä tilaa vievää syväkupuista lasia luukussa.

Teho tarpeen mukaan

Teho tarpeen mukaan
ASKOn ammattikäyttöön tarkoitetut pesukoneet toimivat 7 kW:n, 4,4 kW:n tai 3 kW:n teholla. Pesukoneet, joiden teho on 4,4 kW, voidaan helposti muuntaa 2,2 kW:n koneiksi ja 3 kW:n koneet 2 kW:n koneiksi.

Joustava ohjelmakirjasto

Joustava ohjelmakirjasto

Toimitettaessa ohjauspaneelissa näkyy 8–10 vakio-ohjelmaa, jotka täyttävät peruspesutarpeet. Ohjelmavalikkoa on kuitenkin helppo muokata ohjelmakirjastosta, jossa on yhteensä 28 ohjelmaa.

Lue lisää

Active Drum™

Active Drum™
Ainutlaatuinen rumpurakenteemme on ihanteellinen moppien ja siivousliinojen pesemiseen, joista lika ja hiekka täytyy saada pestyä pois siitä huolimatta, että pesun on oltava hellävaraista, jotta tekstiilit kestävät pitkään.

Sisä- ja ulkorumpu ruostumatonta terästä

Sisä- ja ulkorumpu ruostumatonta terästä
Sekä sisä- että ulkorumpu on valmistettu ei-magneettisesta, haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä, joka kestää kovaa kuormitusta, korkeita lämpötiloja ja pesuaineiden kemikaaleja.

Valurautainen taustaristikko

Valurautainen taustaristikko
Rumpu saa vielä lisävahvistusta ja -vakautta tukevasta valurautaristikosta. Ristikon järeät SKF-laakerit ovat samaa tyyppiä, joita käytetään kuorma-autoissa. Rumpua tasapainossa pitävät vastapainot
on valmistettu umpivaluraudasta, joka kestää linkouksen yhteydessä syntyvää voimakasta painetta.

Kylmä- ja lämminvesiliitäntä

Kaikki ammattikäyttöön tarkoitetut pesukoneemme on varustettu ylimääräisellä ottoventtiilillä lämpimälle vedelle, jotta ne voidaan liittää sekä kylmään että lämpimään veteen. Lämminvesiliitäntä säästää jopa 70 % sähkönkulutuksesta ja 20 % ohjelma-ajasta.