ASKO - ASKOn ammattikäyttöön tarkoitettujen kuivausrumpujen edut

ASKOn ammattikäyttöön tarkoitettujen kuivausrumpujen edut

Helppokäyttöinen

Helppokäyttöinen
Ammattikäyttöön tarkoitetuissa kuivausrummuissamme on helppokäyttöinen ohjaus LCD-näytön avulla, jossa valitut ohjelma- ja aikatiedot näkyvät omalla kielellä (valittavana 12 kieltä).

Joustava ohjelmakirjasto

Joustava ohjelmakirjasto
Ohjauspaneelissa näkyy 7 kiinteää automaattista ohjelmaa ja muistitoiminto muistaa viimeksi käytetyn ohjelman. Näytettävät ohjelmat voidaan valita huoltovalikosta ja jäännöskosteus säätää ohjelmavalikosta.

Lämpöpumpputekniikka

Lämpöpumpputekniikka
Niillä liiketoiminta-alueilla, joilla kuivausrumpu on jatkuvassa käytössä, lämpöpumppu säästää merkittävästi sähköä. Ammattikäyttöön tarkoitetut kuivausrumpumme kuluttavat jopa noin 60 % vähemmän sähköä kuin tavalliset mallit.

Vahva yksimoottorijärjestelmä

Vahva yksimoottorijärjestelmä
Hihnan tarkan pyörimisen varmistamiseksi ja viereisten komponenttien kuormituksen minimoimiseksi ASKO käyttää yksimoottorijärjestelmää (hiiletöntä induktiomoottoria). Tämä vähentää jo entuudestaan vahvan moottorin kulumista.

Itsepuhdistuva kondensaattorin suodatin

Itsepuhdistuva kondensaattorin suodatin
Ammattikäyttöön tarkoitetut ASKO-kuivausrummut, joissa on lämpöpumppu, on varustettu itsepuhdistuvalla automaattisella kondensaattorin suodatusjärjestelmällä. Suodatin huuhdellaan kondenssisäiliön vedellä, joka pumpataan sen jälkeen takaisin säiliöön.

SensiDry™

SensiDry™
ASKOn ainutlaatuisen patentoidun SensiDry™-järjestelmän ansiosta, jossa jäännöskosteus- ja lämpöanturit toimivat yhdessä saavutetaan erinomaisen tasainen ja luotettava kuivaustulos. SensiDry™ mittaa tarkan jäännöskosteuden ja huolehtii, ettei pyykkiä kuivata liian kuivaksi ja että ohjelma pysähtyy, kun valittu kuivausaste on saavutettu.

Butterfly™-kuivausjärjestelmä

Butterfly™-kuivausjärjestelmä
Ammattikäyttöön tarkoitetut kuivausrumpumme kuivaavat koko ajan samaan suuntaan. Rummun ainutlaatuiset poimut nostavat pyykin ympäri rumpua silmukan muotoisella liikkeellä, mikä estää pyykin pakkaantumisen kasaan. Tällöin moottoria ei kuormiteta tarpeettomasti, eikä pyykki rypisty.

Kondensaattorin helppo puhdistus

Kondensaattorin helppo puhdistus
Kondensaattoriin pääsee käsiksi irrottamalla etupaneelin alaosan. Vedä kondensaattorin suojus ulos, huuhtele se ja asenna suojus sitten takaisin paikalleen.

Iso ja tehokas nukkasuodatin

Iso ja tehokas nukkasuodatin

Iso ja tehokas nukkasuodatin lisää ilmanvirtausta koneen läpi parantaen ja lyhentäen kuivausprosessia. ASKOn nukkasuodattimet on helppo puhdistaa, koska ne voidaan vetää kokonaan ulos puhdistusta varten.