ASKO - ASKOn ammattikäyttöön tarkoitettujen kuivauskaappien edut

ASKOn ammattikäyttöön tarkoitettujen kuivauskaappien edut

Kuivauskaapin lämpöpumppu

Kuivauskaapin lämpöpumppu
Ammattikäyttöön tarkoitetut ASKO-kuivauskaapit, joissa on lämpöpumppu, kuivaavat vaatteet ja jalkineet nopeasti kuluttamalla vähän energiaa. Kuivauskaapeissa 4 kg:n pyykki voidaan kuivata 90 minuutissa käyttämällä energiaa vain 0,3 kWh.

Matala melutaso

Matala melutaso
Ammattikäyttöön tarkoitettujen lämpöpumpulla varustettujen kuivauskaappiemme äänitaso on alhaiset 52 dB(A). Matala äänitaso lisää kuivauskaapin sijoitusmahdollisuuksia.

Kaikentyyppisten vaatteiden kuivaus

Kaikentyyppisten vaatteiden kuivaus
Ammattikäyttöön tarkoitetut ASKO-kuivauskaapit kuivaavat tehokkaasti märät ja kosteat urheiluvaatteet, sadevaatteet, päällysvaatteet, käsineet, päähineet, käsipyyhkeet, jalkineet ja saappaat. Kaikki vaatteet, jotka eivät kestä kuivausta kuivausrummussa, voidaan kuivata kuivauskaapissa.

Käsipyyhkeiden lämmitys

Käsipyyhkeiden lämmitys
Ammattikäyttöön tarkoitetut kuivauskaappimme sopivat ihanteellisesti käsipyyhkeiden tai aamutakkien lämmittämiseen. Voit säätää kuivauskaapin lämmittämään käsipyyhkeet valmiiksi aamua varten.

Jalkineiden kuivaus

Jalkineiden kuivaus
Voit kuivata jalkineet helposti ja nopeasti asettamalla ne ASKO-kenkätelineeseen kuivauskaapissa.

Hellävarainen kuivaus

Hellävarainen kuivaus

Silkin, veluurin ja satiinin kaltaisten herkkien tekstiilien kuivauksessa kuivauskaappi on kätevä ratkaisu. Tekstiilit voi ripustaa kuivumaan helposti ja nopeasti tarvitsematta pelätä niiden vahingoittumista.

Tilavuus

Tilavuus
Ammattikäyttöön tarkoitetuissa ASKO-kuivauskaapeissa on kolme riviä kokoontaitettavia, ulosvedettäviä kuivausvarsia vaatteiden ripustamiseen – kaapin tilavuus vastaa toisin sanoen 16–18 metriä pyykkinarua tai 3,5–4 kg:n täyttömäärää.