ASKO - ASKOn ammattikäyttöön tarkoitettujen astianpesukoneiden edut

ASKOn ammattikäyttöön tarkoitettujen astianpesukoneiden edut

Ammattimaiset tulokset

Ammattimaiset tulokset
Astianpesukoneessa on kahden korin järjestelmä ja vain 5 minuutin ohjelma-aika, minkä ansiosta DWC5936-astianpesukoneella voi pestä jopa 24 korillista tunnissa.

Lämmin- ja kylmävesiliitäntä

Lämmin- ja kylmävesiliitäntä
Ammattikäyttöön tarkoitetut ASKO-astianpesukoneet mukautuvat automaattisesti vesiliitäntään parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Jotta paras tulos saavutetaan alhaisella energiankulutuksella, astianpesukone tulee liittää 65 °C:n lämpöiseen veteen.

Joustavat korit

Joustavat korit

DWC5936-astianpesukoneessa voi pestä erityyppisiä astioita joustavan korijärjestelmän ansiosta. Kun koneessa on kaksi 50 x 50 cm:n koria, kapasiteetti on kaksinkertainen suhteessa vastaaviin malleihin markkinoilla (standardikori 50 x 50 ei sisälly pakkaukseen, saatavana lisävarusteena).

Asettamalla yläkori yläasentoon saadaan alakorissa lisää tilaa lautasille tai muille enintään 30,5 cm:n korkuisille astioille. Poistamalla yläkori kokonaan saadaan alakorissa tilaa jopa 56 cm:n korkuisille astioille.

Lyhyt 5 minuutin ohjelma

Lyhyt 5 minuutin ohjelma
Tehokkaan 6 kW:n lämpöelementin ja lämminvesiliitännän (65 °C) ansiosta kone pesee astiat hyvin nopeasti, vain viidessä minuutissa.

Vaihteleva pumppauspaine

Vaihteleva pumppauspaine
Ammattikäyttöön tarkoitetuissa astianpesukoneissamme on säädettävä kiertovesipumppu, joka säätelee painetta optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi.

Automaattinen pesuaineen annostelu

Automaattinen pesuaineen annostelu
Astianpesukoneisiin DWC5936 ja DWC5926 voidaan liittää automaattiset pesuaineen annostelujärjestelmät. Näin saadaan vielä entistäkin parempi tulos.

Tehokas puhdistus joka kerta

Tehokas puhdistus joka kerta

DWC5926-astianpesukoneessa tyylikäs ulkoasu on yhdistetty erinomaiseen tehokkuuteen ja alhaiseen energiankulutukseen täydellisen astianpesukoneen luomiseksi. Saat lisäksi käyttöön lyhyet ja tehokkaat pesuohjelmat, joustavasti sijoitettavat korit ja pienimpiä yksityiskohtia myöten laadukkaat osat.

Astianpesukoneesta on saatavilla kaksi eri mallia, erillinen ja integroitu, XL- ja XXL-kokoluokissa. Kaikki työtason alle asennettavat astianpesukoneet toimitetaan ilman sivu- ja kansilevyjä – levysarja on ostettavissa erikseen.

AquaSafe™-vuotojenestojärjestelmä

AquaSafe™-vuotojenestojärjestelmä
Keittiön tulvimisriskin välttämiseksi olemme kehittäneet AquaSafe™- järjestelmän. Se on edistyksellinen vuotojenvalvontajärjestelmä, joka sisältää 16 mahdollisen vuotokohdan valvonnan vuotoriskin minimoimiseksi.

Matala melutaso

Matala melutaso
Astianpesukoneittemme äänitaso on vain 46 dB(A) eli käynti on lähes äänetöntä. Siksi koneissamme on hälytyssignaali, joka ilmoittaa, kun pesukone on valmis.

Joustava ohjelmakirjasto

Joustava ohjelmakirjasto

Helppokäyttöisessä hipaisupaneelissa kannen yläosassa näkyvät ohjelmatiedot selkeästi, ja käytännöllisessä näytössä etuosassa näkyy joko ohjelma-aika ja jäljellä oleva aika tai koneen sisälämpötila.

Astianpesukoneissa on jopa 11 ohjelmaa eri tarpeita varten mukaan luettuina erityiset hygieniaohjelmat, jotka täyttävät viranomaisten edellyttämät vaatimukset 85 °C:n lämpötilan saavuttamisesta pesuprosessin aikana.

Tukeva korijärjestelmä

Tukeva korijärjestelmä
Ammattikäyttöön tarkoitettujen astianpesukoneidemme korijärjestelmä kuuluu markkinoiden parhaimpiin, tukevimpiin ja joustavimpiin. Yläkori voidaan vetää kokonaan ulos kuulalaakereiden varassa ja alakori luukun päälle, joka kestää jopa 50 kg:n painon. Tästä syystä alakorin täyttö ja tyhjennys on helppoa.

Turbo Drying Express+™ - Tehokas kuivausjärjestelmä

Turbo Drying Express+™ - Tehokas kuivausjärjestelmä
DWC5926-mallissa on Turbo Drying Express™ -toiminto, joka puhaltaa kuivaa ja lämmintä ilmaa säiliöön ja johtaa kostean ilman tehokkaasti kondensointijärjestelmän läpi. Toiminnon ansiosta malli sopii erityisen hyvin kulhojen ja muoviastioiden tai esimerkiksi päiväkodissa käytettyjen lelujen pesemiseen ja puhdistamiseen.

Ensiluokkaista haponkestävää ruostumatonta terästä

Ensiluokkaista haponkestävää ruostumatonta terästä

ASKO-astianpesukoneissa käytetään korkealaatuista ei-magneettista, haponkestävää 18/9-terästä kaikissa veden kanssa kosketukseen joutuvissa osissa. Runkorakenne on haponkestävä 90 asteeseen saakka, jotta se selviytyy suolan ja korkean lämpötilan yhdistelmästä (kestävä ja vuototurvallinen).

Astianpesukoneittemme 8 keskeisintä komponenttia (sisäverhous, korit, huuhteluputki, huuhteluvarret, suodattimet, ulkokehys, jalat ja lämpövastus) on valmistettu ensiluokkaisesta teräksestä muovin sijaan.