ASKO - Valokuvakilpailu

Valokuvakilpailu

Viime syksynä ASKO lanseerasi valokuvakilpailun, johon pystyi osallistumaan lataamalla Instagramiin kuvan, joka omasta mielestä oli kyllin #inspiredbyscandinavia.

Kilpailu on nyt ohi, ja pohjoismainen tuomaristomme on valinnut voittajan jokaisesta maasta. Voittajakuvissa näkyy todellinen luovuus, sommittelu, valo ja kyky vangita #inspiredbyscandinavia-teema. Voittajakuvat tullaan julkaisemaan syksyn aikana ASKOn printtimainoksissa.

Suuret kiitokset jokaiselle 8000 osanottajalle, jotka edelleen jakavat toinen toistaan kauniimpia kuvia hastagilla #inspiredbyscandinavia. Meistä on jännittävää nähdä, mikä pohjoismaisessa luonnossa teitä inspiroi.

ASKOn voittajakuvat

Samuel Salminen

Tässä Suomen voittajakuva, jonka on ottanut: Samuel Salminen, @samuelsamsa.

“Kaunis varhainen aamu järvellä. Tunnelma kuvassa on uskomaton. Aamun hiljaisuuden voi miltei kuulla.” –Tuomaristo, ASKO.

Sarah Green Sarah Green Tanskan voittajakuva, kuvaaja: Sarah Green, @sarahinthegreen. ”Sarah on onnistunut vangitsemaan upean värisen, täydellisen hetken! Kuvan pehmeys rauhoittaa.” –Tuomaristo, ASKO.
Øyvind Vigdal Øyvind Vigdal Norjan voittajakuva: Øyvind Vigdal, @macvigdal. “Hiljaiseen veteen iskeytyvä valo ja vuorilta liikkuva myrsky – näiden yhdistelmä luo kuvaan fantastisen kontrastin. Tämänkaltaisen valon ja pimeyden kontrastin voi kokea vain ja ainoastaan Pohjoismaissa. Runollista ja vaikuttavaa!” –Tuomaristo, ASKO.
Linus Englund Linus Englund Ruotsin voittajakuva, kuvaaja: Linus Englund, @life.by.linus. “Ruotsin pinta-alasta puolet on metsää, ja koska ilmastomme vaihtelu on vuoden mittaan niin suurta, metsät ovat aina hyvin vihreitä. Linus on ikuistanut jotakin, mikä edustaa minulle tyypillistä Ruotsia taianomaisimmillaan!” –Tuomaristo, ASKO.

Jaa pohjoismaiset hetkesi Instagrammissa #inspiredbyscandinavia