ASKO - Terveellistä ruoanlaittoa höyryllä

Terveellistä ruoanlaittoa höyryllä

Ruoanlaitto höyryllä hellii ruokaa, sillä se säilyttää vitamiinit ja ravinteet tavanomaista keittämistä paremmin. Höyry korostaa ruoan täyttä makua terveellisesti ja luonnollisesti. Tämä ruoanlaittomuoto ei päästä ylimääräistä hajua, eikä veteen tarvitse lisätä suolaa, yrttejä tai mausteita. Yhdistelmähöyryuuneillamme voit liittää perinteisen konvektion höyryyn yhdellä ainoalla paisto-ohjelmalla tai käyttää ainoastaan kiertoilmaa tai höyryä.

Höyryä kaikkialla

On tärkeää, että höyry jakautuu uunissa tasaisesti, kuten lämpökin. ASKOn tarkoin suunniteltu höyryjärjestelmä ja uunin tuuletin takaavat, että höyry jakautuu tasaisesti koko uuniin.

Höyryavusteinen ruoanlaitto

Höyryn ja konvektion yhdistelmä edistää lämmön kiertoa ja samanaikaisesti ruskistaa ruokaa. Höyry jakaa lämmön tehokkaammin ja ehkäisee kuivumista, jolloin ruoasta tulee mehevämpää. Esimerkiksi lihaa tai kanaa kypsentäessä höyryn ja konvektion yhdistelmä toimii erittäin hyvin.

Luonnolliset maut

Kun käytät höyryä yhdessä kiertoilman kanssa, saat esiin uusia makusävyjä. Kun haluat säilyttää kaikki mineraalit ja maut yhdessä värin ja rakenteen kanssa, voit valmistaa terveellistä ruokaa myös pelkän höyryn avulla. Voit kypsentää lihan, kalan ja kasvikset samanaikaisesti: aseta aika sen ainesosan mukaan, joka vaatii eniten kypsentämisaikaa, ylikypsentämisen vaaraa ei ole.

Jaa pohjoismaiset hetkesi Instagrammissa #inspiredbyscandinavia