ASKO - Huippuunsa hiottu ammattitaito

Huippuunsa hiottu ammattitaito

ASKOn kodinkoneet on viimeistelty huolella, käyttöä ja tarkkuutta miettien ja harkittuihin yksityiskohtiin panostaen. Helppokäyttöisyys ja kestävyys ovat saaneet innoituksensa ammattilaisilta ja heidän vaatimuksistaan – meitä kaikkia ajatellen. Siksi materiaali ja muotoilu istuvat täydellisesti nykyisten sisätilojen tunnelmaan.

Siitä lähtien, kun vuonna 1950 ruotsalainen keksijä Karl Erik Andersson rakensi neljälle valurautaiselle jalalle ruostumattomasta teräksestä ensimmäisen pesukoneensa, käsityö ja kestävät rakenteet ovat olleet ASKOn ajattelun ytimessä.

Tänä päivänä ASKO on markkinoita johtava brändi. Tuotamme ensiluokkaisia kodinkoneita keittiöön, kodinhoitoon ja ammattikäyttöön. ASKOn kodinkoneet vastaavat designin ja toimintojen kovimpiin vaatimuksiin, tuotteemme ovatkin saaneet lukuisia korkea-arvoisia tunnustuksia, kuten Red Dot – ja Good Design –palkinnot.

Neljä elementtiä – tuli, vesi, maa ja ilma – ovat maailmamme perusta. Skandinaavisessa kontekstissa voit löytää ne tulivuorilta ja kuumista lähteistä, ulvovasta tuulesta, juoksevista joista ja järven rauhasta, kallioista ja maan uumenien mineraaleista. Tämä kaikki on inspiroinut ASKOa, jonka design korostaa pohjoismaisia juuria puhtaasti ja hienostuneesti, kuitenkaan unohtamatta määrätietoa ja käytännöllisyyttä. Yksinkertaisesti ja jalat maassa.

ASKOn perintö kantaa modernin skandinaavisen designin tunnusmerkkejä – minimalismia ja funktionalismia. Filosofiamme on yksinkertainen. Vain paras kelpaa. Hengitämme taidosta, sytymme yksityiskohdista.

ASKOn toiminta perustuu korkealaatuiseen suorituksen ja joustavuuden toimivaan ja hyvään pakettiin. Kaikki on siellä, viikattuna ja piilotettuna, helposti saavutettavissa ja käytettävissä. Paketti sisältää palan Skandinaviaa ja antaa käyttäjälleen puhdasta nautintoa.

Jaa pohjoismaiset hetkesi Instagrammissa #inspiredbyscandinavia