ASKO - Elements by ASKO

Elements by ASKO

Elements by ASKO on syntynyt state-of-the-art -teknologian, funktionaalisuuden sekä upean mutta selkeän designin tuloksena. Luotettavuus, yksityiskohtainen viimeistely ja selkeät toiminnot kuvaavat tuotesarjaamme, joka sisältää kaikki tarpeelliset välineet monipuolista ruoanlaittoa varten Volcano-wokkipolttimesta aina integroitaviin keittiöratkaisuihin.

Perinne ja teknologia täydellisessä sopusoinnussa

Elements by ASKO ei tee kompromisseja valitessaan materiaaleja: käytämme ainoastaan korkealaatuisinta RVS-ainesta ja keraamista lasia. Painikkeet on tehty vahvasta metallista ja keittoritilät huippuluokan valuraudasta. Elements by ASKO edustaa käsityön uutta aaltoa käyttämällä hyväkseen nykyistä teknologiaa. Kun katsot etäältä, voit  nähdä selkeät muodot ja graafiset linjat; läheltä taas näet yksityiskohtaisuuksien kirjon ja laadukkaan viimeistelyn. Elements by ASKO on ainutlaatuinen sarja, johon kuuluvat ammattitason keittiövarusteet. Vuonna 2015 voitimme Red Dot -designpalkinnon tunnustuksena Elements by ASKOn 45 cm -höyryuunin muotoilusta.

Ruoanlaittoa oikealla otteella:

ON VAIN MUUTAMA ASIA, joka voi vetää vertoja rakkaimpien kanssa nautitulle aterialle. Elements by ASKOn uuneilla ruoanvalmistus sujuu helposti. Uunit ovat varustettu älykkäillä ominaisuuksilla, jolloin arvausleikkiin ei tarvitse ryhtyä – aterioistasi tulee onnistuneita jo ensikokeilusta lähtien. Olipa kyseessä suuri juhlaillallinen tai herkullinen gourmet-suupala, Elements by ASKOn uunit ovat tukenasi ja tuovat iloa keittiöön. Elements by ASKOn uunien muistiin on asennettu yleisimmät paisto-ohjelmat valmiiksi, mikä perustuu TFT-kosketusnäyttöjen interaktiiviseen käyttöperiaatteeseen. Näyttövalikot ovat helppokäyttöisiä, ne kannustavat sinua ottamaan kaiken irti uunin eri toiminnoista. ASKOn uuni on fiksu tapa tehdä ruoanlaitosta uudenlainen elämys. Asettelu, yhdistely ja yhteensopivuus

Elements by ASKOn uunien asentaminen keittiöön on yksinkertaista. Erityiset metalliosat uunien sivuissa varmistavat, ettei uunin ja uunikaapin väliin jää tyhjää näkyvää tilaa. Sarjan uunit on myös suunniteltu istumaan saumattomasti toistensa viereen. Esimerkiksi lämpölaatikko voidaan asentaa 45 cm -uunin alapuolelle, jolloin se on täydellisessä linjassa vieressään olevan 60 cm -uunin kanssa. Tämä tarkoittaa, että suuri monitoimiuuni (pyrolyysi), yhdistelmähöyryuuni sekä lämpölaatikko voidaan asentaa kahteen vierekkäiseen syvennykseen.

Jaa pohjoismaiset hetkesi Instagrammissa #inspiredbyscandinavia