ASKO - ASKO 70 YEARS

ASKO täyttää 70 vuotta

ASKO juhlii 70-vuotista taivaltaan vuonna 2020. Haluamme juhlistaa 70-vuotista historiaamme, jonka aikana olemme kehittäneet innovaatioita ja parantaneet ihmisten hyvinvointia. Haluamme myös juhlistaa tulevaisuutta ja monia edessämme olevia vuosia.  

Juhlavuoden kunniaksi olemme luoneet videon Marianne Pettersson Sooldista, maailmankuulusta kalligrafiataiteilijasta, joka otti haasteen vastaan ja kiteytti yrityksemme historian, nykyhetken ja tulevaisuuden kalligrafialla toteutettuun logoon.
”Rakastan kirjeitä. Minulle lähes kaiken lähtökohtana on käsillä tekeminen ja kädentaidot. Kuten ASKOlla – ASKO on jo vuosikymmenien ajan helpottanut arjen askareita ja parantanut ihmisten hyvinvointia. Tämän ajatuksen pohjalta loin kirjaimista kuvan, joka heijastaa sekä ASKOn historiaa että tulevaisuutta. Jokainen viesti on ikään kuin rakkauskirje.”

- Marianne Pettersson Soold

Juhlavuoden logoa luomassa

ASKO – tarina huolenpidosta

Tarinamme sai alkunsa 50-luvulla. Nuori maanviljelijä Jungin kunnassa Etelä-Ruotsissa seurasi äitinsä arkista puurtamista: vaatteiden käsinpesu on märkää, kylmää, kovaa ja raskasta työtä. Poika halusi keventää äitinsä taakkaa ja keksi oman koneen. Hän rakensi valuraudasta ja ruostumattomasta teräksestä tukevan, vakaan ja luotettavan pesukoneen. Voi hyvin sanoa, että ASKO sai alkunsa kiintymyksen osoituksena.

Tulevaisuus on tuntematon, sillä muovaamme sitä yhdessä. Yrityksemme panostaa jatkossakin tuotekehitykseen. Valmistamme ja toimitamme meille tärkeitä tuotteita, joita hiomme jatkuvasti entistäkin paremmiksi. Tätä valikoimaa on helppo esitellä ylpeydellä.  Voit luottaa siihen, että ASKO-tuotteesi pitävät hyvää huolta vaatteistasi, ruoastasi, astioistasi – ja tietenkin sinusta ja rakkaistasi.