ASKO - Yhteystiedot

Gorenje Group Nordic A/S

Gorenjen tanskalaisen tytäryhtiön päätoimipaikka sijaitsee Kööpenhaminassa. Vuonna 1976 perustettu Gorenje Group Nordic on kasvanut monikansalliseksi yhtiöksi, joka vastaa nykyään koko Pohjoismaiden ja Baltian maiden alueesta. Yhtiön vaikutuspiiriin kuuluu yli 32 miljoonaa asukasta ja toiminta-alueen koko on yli 1,5 mio km2.

Kodinkoneiden valikoimaan kuuluvat seuraavat kolme merkkiä: Gorenje, Gorenje+ ja ASKO joiden saatavuuden kahdeksassa eri maassa varmistaa kattava ja ammattimainen myyntiverkosto. Gorenje Group Nordic tavoitteena on tarjota laaja valikoima innovatiivisia, muotoilua painottavia tuotteita ja palveluita, joiden yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys tulee näin asiakkaidemme ulottuville eri tuotealueilla ja hintatasoilla.

Jos haluat lisätietoa edustamistamme merkeistä tai haluat ottaa yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi, tutustu verkkosivustoomme, joka kattaa asuinalueesi.

Osoite:
PL2600,
00002 Helsinki

Puhelin:
09 50 33 01

Avoinna:
Maanantaista torstaihin: klo 9 - 16
Perjantaisin: klo 9 - 15

Sähköposti:
Asiakaspalvelu ja myynti: kodinkoneet@gorenjegroup.com
Tekninen tuki: tekninentuki@gorenjegroup.com
Varaosia myyvät valtuuttamamme huoltoliikkeet
Talous: finance.fi@gorenjegroup.com

Tilaa huolto

Voit ottaa meihin yhteyttä myös täyttämällä alla olevan lomakkeen, minkä jälkeen yhteydenottoosi vastataan mahdollisimman pian.