ASKO - Unikke fordele ved Elements by ASKO ovne

Unikke fordele ved Elements by ASKO ovne

Holvimaiset ASKO-uunit tarkkaan paistamiseen

Kaikkien ASKO-uunien sisäosan rakenne perustuu useiden sukupolvien kokemukseen puulämmitteisistä uuneista. Uuniemme muoto, jossa on kaareva katto ja täysin tasainen takaosa ja luukku, mahdollistaa entistä tasaisemman kuuman ilman kierron. Lämmön jakautumisen parantamiseksi sekä uunin sisäosa että pellit on pinnoitettu lisäksi laadukkaalla emalilla, joka sekä imee että heijastaa lämpöä tehokkaasti. Näin saat täydelliset paistamistulokset joka kerta.

Erityisen tilavat uunit

Erityisen suurten 60 cm uunien tilavuus on jopa 75 litraa ja niissä voidaan paistaa viidellä tasolla samanaikaisesti. Tämä säästää aikaa, rahaa ja planeettaamme, koska se mahdollistaa sähkön tehokkaamman käytön. Sama koskee myös 45 cm yhdistelmäuunia, jonka tilavuus on kokonaiset 51 litraa ja jossa voit paistaa kolmella tasolla samanaikaisesti. Yksi markkinoiden tilavimmista 45 cm uuneista.

Terveellinen höyrykypsennys

Ammattikokit käyttävät höyryä päivittäin saadakseen ruoasta maukkaampaa ja loihtiakseen herkullisen rapean kuoren leipään ja leipomuksiin. Höyrykypsennys on hellävaraista ruoalle ja säilyttää sen vitamiinit ja ravintoaineet paremmin kuin perinteinen keittäminen. Terveellisenä ja luonnollisena menetelmänä höyrykypsennys säilyttää ruokien täyteläisen maun.

Tässä kypsennysmenetelmässä ei kehity hajuja, eikä veteen tarvitse lisätä suolaa tai ruokaan yrttejä ja mausteita. Yhdistelmähöyryuuneissamme voit yhdistää perinteisen kiertoilman höyryyn yhdessä ja samassa kypsennysohjelmassa tai käyttää pelkkää kuumaa ilmaa tai höyryä.

Sous vide

Höyrykypsennysohjelma tyhjiöpakatulle ruoalle. Tyhjiöpakattu ruoka kypsennetään hitaasti höyryllä matalassa lämpötilassa. Tällä menetelmällä ruoka säilyttää makunsa, vitamiininsa ja kivennäisaineensa. Tyhjiöpakattu ruoka säilyy huomattavasti pidempään. Käytä tätä toimintoa vihannesten, hedelmien, lihan, kanan ja kalan kypsentämiseen.

Vaivaton kypsennys

Elämässä on harvoja asioita, joita voidaan verrata herkullisen aterian jakamiseen rakastamiesi ihmisten kanssa, ja Elements by ASKO -laitteiden avulla se käy nyt helpommin kuin koskaan. Olemme luoneet yhdessä todellisten käyttäjien kanssa ainutlaatuisen käyttöliittymän, joka on niin intuitiivinen, että se innostaa sinua kokeilemaan uusia asioita. Laitteita käytetään helposti reagoivalta vuorovaikutteiselta värinäytöltä, jolla on erinomainen värintoisto ja resoluutio.

Lue lisää

Integrointi, asennus ja yhdistely

Sarjan erilaiset uunit on myös suunniteltu sopimaan täydellisesti vierekkäin. Lämmityslaatikko voidaan esimerkiksi sijoittaa 45 cm uunin alle ja sopii näin täydellisesti sen vieressä olevaan 60 cm uuniin. Tämä merkitsee sitä, että suuri monitoimi(pyrolyysi)- uuni ja 45 cm yhdistelmähöyryuuni sekä sen alla oleva lämmityslaatikko voidaan asentaa kahteen vierekkäiseen syvennykseen. Elements by ASKO -uunien kyljissä olevien ainutlaatuisten teräslistojen ansiosta ne voidaan sijoittaa hieman ulkoneviksi ilman näkyviä aukkoja sivuilla. Teräslistat myös mahdollistavat uunien siistin ja huomaamattoman integroinnin seinämään.

Koordinoitua toimivuutta

Kuten kaikkien muidenkin ASKO-uunien myös Elements by ASKO -uunien paistopeltejä voidaan käyttää kaikissa uuneissa uunin koosta riippumatta. Tämä mahdollistaa esimerkiksi lihan sulattamisen yhdistelmämikroaaltouunissa, minkä jälkeen se voidaan siirtää yhdistelmähöyryuuniin samalla paistopellillä valmiiksi kypsennettäväksi.