ASKO - Elements by ASKO

Elements by ASKO

Mallisto on tulosta huipputeknologiasta ja toiminnallisuudesta yhdistettynä eleganttiin ja samalla puhtaaseen muotoiluun.

Kemiassa elementeillä tarkoitetaan alkuaineita, puhtaita aineita, joita ei voida jakaa. Elements by ASKO -mallisto on ainutlaatuinen yhdistelmä mustaa helmiäislasia ja pienistä ruostumattomista teräshiukkasista koostuvaa taustapintaa. Se antaa mustan vaikutelman, mutta näyttää ympäristöstä riippuen myös ruskealta tai grafiitinharmaalta heijastaen näin Skandinavian geologiaa. Samaa mustaa esiintyy myös liesituulettimissa ja keittotasoissa. Lisäksi uunien reunat ovat harjattua metallia, mikä tekee niistä äärettömän tukevia kalusteisiin asennettaviksi samalla kun ne sopivat täydellisesti kaasu- ja induktiokeittotasojen puhtaasti muotoiltuihin reunoihin. Elements by ASKO -malliston muotoilu korostaa jälleen kerran skandinaavisia juuriamme. Se on hienostuneen yksinkertainen ja puhtaan maanläheinen.

ASKO Keittiö

Terveellinen höyrykypsennys

Ammattikokit käyttävät höyryä päivittäin saadakseen ruoasta maukkaampaa ja loihtiakseen herkullisen rapean kuoren leipään ja leipomuksiin. Höyrykypsennys on hellävaraista ruoalle ja säilyttää sen vitamiinit ja ravintoaineet paremmin kuin perinteinen keittäminen. Terveellisenä ja luonnollisena menetelmänä höyrykypsennys säilyttää ruokien täyteläisen maun. Tässä kypsennysmenetelmässä ei kehity hajuja, eikä veteen tarvitse lisätä suolaa tai ruokaan yrttejä ja mausteita. Yhdistelmähöyryuuneissamme voit yhdistää perinteisen kiertoilman höyryyn yhdessä ja samassa kypsennysohjelmassa tai käyttää pelkkää kuumaa ilmaa tai höyryä.

Katso kaikki Elements by ASKO -uunit

Voimakas, hiljainen ja hyvännäköinen

Liesituuletin on yleensä ensimmäinen asia, johon huomio kiinnittyy keittiössä. Tästä syystä olemme suunnitelleet liesituulettimemme niin, että saat niistä upean vaikutelman kaukaa katsottuna – ja vaikutelma sen kuin paranee, mitä lähemmäksi tulet. Lähempää tarkasteltaessa huomiosi kiinnittyy huolellisesti viimeisteltyihin yksityiskohtiin ja ympäristöystävällisiin materiaaleihin.

Katso kaikki Elements by ASKO -liesituulettimet

Red Dot Design Awards

Elements by ASKO
Yhdistelmä-/höyryuuni, upotettava - OCS8478G

Elements by ASKO
Lämmityslaatikko - ODW8128G

Elements by ASKO
Seinämallinen liesituuletin - CW4938G

Kuvagalleria