ASKO - Unikke fordele ved ASKO Craft ovne

Unikke fordele ved ASKO Craft ovne

Hyvä tuntuma ja paljon toimintoja

ASKO Craft -uunien käyttöliittymä on täydellinen sekoitus säätimien välitöntä toimintaa ja intuitiivista navigointia valikoiden kautta. Tämä merkitsee sitä, että käytettävissäsi on aina yleisnäkymä kaikista toiminnoista ja että voit käyttää suoraan kaikkia tärkeimpiä toimintoja.

Lue lisää

Höyryuunit

Ammattikokit käyttävät höyryä päivittäin saadakseen ruoasta maukkaampaa ja loihtiakseen herkullisen rapean kuoren leipään ja leipomuksiin. Höyrykypsennys on hellävaraista ruoalle ja säilyttää sen vitamiinit ja ravintoaineet paremmin kuin perinteinen keittäminen. Terveellisenä ja luonnollisena menetelmänä höyrykypsennys säilyttää ruokien täyteläisen maun. Loihdi uusia makuja käyttämällä höyryn ja kuuman ilman yhdistelmää tai kypsennä ruokasi mahdollisimman terveellisellä tavalla pelkkää höyryä käyttäen. Näin kaikki ruoan sisältämät mineraalit ja maut säilyvät, sen väristä ja rakenteesta puhumattakaan. Voit kypsentää lihaa, kalaa ja vihanneksia samanaikaisesti: sinun ei tarvitse kuin asettaa aika sen ruoan mukaan, jonka kypsentämiseen menee eniten aikaa – ylikypsymisen vaaraa ei ole.

Pyrolyysiuuni

Aivan kuin käyttämäsi keittoastiatkin, myös uuni on puhdistettava säännöllisesti. Ja juuri tämä on uuden Elements by ASKO -pyrolyysiuunin kätevimpiä puolia. Pyrolyysiohjelman aikana uuni kuumenee 465 °C: seen, jolloin kaikki rasva ja ruoan jäämät palavat hienoksi tuhkaksi, minkä jälkeen ne on helppo pyyhkiä pois. Eikä siinä vielä kaikki: pyrolyysitoiminnolla voit puhdistaa myös paistopellit.

Toiminnallista ruokaa

Yhdistelmämikroaaltouunimme avulla voit hyödyntää yhdistelmätoimintojen joustavuutta. Voit valita neljästä erilaisesta kypsennysmenetelmästä: mikroaallot, puhallinavusteinen kiertoilmakypsennys, grillaus ja erilaisten kypsennystapojen yhdistelmä. Voit vaikkapa sulattaa ruoan ensin, vaihtaa sitten perinteiselle kiertoilmatoiminnolle ja viimeistellä kaiken vielä lyhyellä grillauksella – ja kaikki samassa kypsennysohjelmassa. Voit laittaa kaikkia haluamiasi ruokia jopa 120 automaattisen ohjelman avulla.

Mikroaaltojen invertterijärjestelmä

ASKO Craft -yhdistelmämikroaaltouunissa voit hauduttaa kastiketta, ilman että se kiehuu yli. Tämä on mahdollista käyttämämme invertteriteknologian ansiosta, joka takaa tasaiset mikroaallot tarkalleen haluamallasi tasolla. Yhdessä mikroaaltojen sekoittimien kanssa se takaa mikroaaltojen tasaisemman jakautumisen uunin sisällä. Tämä merkitsee, että pyörivää alustaa ei tarvita ja mahdollistaa samalla suuremman uunin tilavuuden. Tästä syystä yhdistelmämikroaaltouunimme kuuluvat markkinoiden suurimpiin jopa 51 litran tilavuudellaan.