ASKO - Unikke fordele ved ASKO Craft kogeplader

Unikke fordele ved ASKO Craft kogeplader

Helposti liikutettavat kattilat

Uudet kattilatuet on kehitetty ammattimaisten keittotasojen inspiroimana. Kattiloita on helppo siirtää suurella pinnalla ilman että niitä tarvitsee nostaa. Myös pienemmät kattilat seisovat tukevasti. Koko pinta on optimoitu kaikenlaisia kattiloita silmällä pitäen tarjoten yhden markkinoiden joustavimmista ratkaisuista.

A+ -hybridipoltin

ASKO Craft -malliston uusi A+ -poltin on äärimmäisen tehokas ja siirtää suuremman osan kaasuenergiasta suoraan kattiloiden ja pannujen alle. Kohollaan olevat polttimet mahdollistavat ilmanvirtauksen polttimen ja valumisastian välillä. Tämä pitää ruostumattoman teräksen tai mustan emalin viileämpänä, niin että niihin tarttuu ja palaa kiinni vähemmän öljytahroja. Polttimen pieni halkaisija on erittäin tehokas ja mahdollistaa myös tarkemman säätämisen.

Helposti puhdistettava pinnoitus

Uudet ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaasukeittotasomme on pinnoitettu erittäin ohuella nanoteknologiaan perustuvalla suojakerroksella. Tämä kerros estää tahroja tarttumasta ja palamasta kiinni pintaan. Näin keittotaso on helppo puhdistaa ilman erityisiä puhdistusaineita. Kun keittotasoa on käytetty neljä tuntia 180 °C:n lämpötilassa, ASKOn helposti puhdistettava pinnoitus on helpompi puhdistaa kuin kilpailijoidemme vastaavat ratkaisut. Myös grafiitinmustat versiot on helppo puhdistaa grafiitinmustan emalipinnan ansiosta.

Super Flex -wokkipoltin

Esittelyssä ASKOn uusi kaasukeittotaso: Super Flex -wokkipoltin. 0,2– 4,6 kW:n tehollaan se kattaa laajan alueen soveltuen näin kaikenlaiseen kypsennykseen. Haudutusasetus koostuu vain kahdesta osasta ja on tehokas ratkaisu, jossa liekit on suunnattu ylöspäin viistoon porattujen liekkiaukkojen kautta. Koska polttimen pään halkaisija on pieni, lämpö jää suoraan pannun alle. Polttimen pää on valmistettu yhdestä yhtenäisestä messinkikappaleesta ja kestää pitkään.