ASKO - ASKO Pro Series™

ASKO Pro Series™

Kaikille, jotka vaativat enemmän...

ASKO Pro Series™ on uusi vankasta ja kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettu ylellinen keittiölaitevalikoima kaikille ruoanlaittoa rakastaville, jotka vaativat enemmän.

Olemme myyneet laadukkaita laitteita vaativille asiakkaille yli 60 vuoden ajan. Näin olemme saaneet kerättyä riittävästi kokemusta kehittääksemme täysin uuden keittiölaitesarjan, jonka ansiosta muotoilufilosofiamme ja laatuajattelumme siirtyy askeleen eteenpäin. Laitesarjan nimi on ASKO Pro Series™. Sarja, jonka tunnuspiirteitä ovat korkea laatu ja pienimpiä yksityiskohtia myöten harkittu muotoilu.

Keittiö on perheen luonnollinen kokoontumispaikka, jossa aloitamme ja päätämme päivän. Se on sosiaalinen ympäristö, jossa perheenjäsenet tapaavat toisensa syödäkseen aamiaista, lounasta tai päivällistä. Se on paikka, jossa vietämme aikaa ystäviemme kanssa, teemme kotitehtäviä, laadimme suuria suunnitelmia tulevaisuuden varalle ja rakastumme. Olemmekin suunnitelleet uuden Pro Series™ -keittiölaitesarjan tuotteet juuri keittiössä viettämääsi aikaa silmällä pitäen. Olemme melko varmoja siitä, että ne vastaavat käsitystäsi täydellisesti suunnitellusta keittiöstä. Mutta sinun ei tarvitse uskoa sanaamme. Tule katsomaan, niin vakuutut.

Kuvagalleria