ASKO - CLEAN SECRETS BY ASKO

CLEAN SECRETS BY ASKO

Clean as the Nordic nature. Clean as the sound of the wind. Clean as the surface of steel. Clean as the cut by a craftsman. Clean as our commitment to tell you the secrets of ASKO.

ASKOn pyykinpesukoneiden ja kuivausrumpujen uusi sukupolvi

ASKOn uuden sukupolven pesukoneet ja kuivausrummut ovat täynnä innovatiivisia toimintoja, jotka tekevät arjestasi helpompaa, sekä kodistasi ympäristöystävällisen ja kauniin. Ja koska ne on valmistettu laadukkaista teräsosista, voit olla varma niiden palvelevan sinua luotettavasti monia vuosia.

Vaikka olemme olleet jo 65 vuotta alalla, yritämme edelleen parantamaan ja kaunistamaan tuotteitamme, niin että ne  vastaa tämän päivän kuluttajan odotuksia muotoilusta ja toimivuudesta. Vastatakseen korkeisiin odotuksiin olemme ottaneet kuluttajat mukaan eri kehitysvaiheisiin ja tunnistaneet pyykinpesun ja kuivauksen suurimmat haitat. Yhdistämme tämän tiedon meidän monivuotiseen kokemukseemme pyykinpesukoneista ja kuivausrummuista, sekä kotitalouksille että teollisuudelle, luodaakseemme uuden sukupolven muotoiltuja, käyttäjäystävällisiä, innovatiivisia ja kestäviä pesukoneita ja kuivausrumpuja.

Lue lisää ASKOsta ja sen historiasta täältä

Pesukoneen modes – Oikotiesi parempiin pesutuloksiin

Red Dot Best of the Best Award 2017 voittaja

Uudet pyykinpesukoneet ja kuivaajat ovat voittaneet palkitun Red Dot Design Awardin 2017 Best of the Best -kategorian muotoilultaan, joka on hienostunut, minimalistinen ja elegantti. Voittajat ovat ASKO Logic -sarjasta; pesukone W4086C.W ja kuivausrumpu T408HD.W.

ASKO pyykinhuoltojärjestelmä palkittiin European Product Desing Awards -palkinnolla

ASKO pyykinhuoltojärjestelmä sai Platina -palkinnon European Product Design Award 2018 kilpailussa. Palkinto annetaan tunnustuksena työstä lahjakkaille suunnittelijoille ja suunnittelutiimeille käytännöllisistä ja kauniista luomuksista, jotka auttavat ratkaisemaan ongelmia ja helpottamaan arkea. ASKOn neliömetrin pyykinhuoltojärjestelmään kuuluu pyykinpesukone, kuivausrumpu, Hidden Helper™ ja kuivauskaappi. Laitteet noudattavat Skandinavisen suunnittelun perinteitä; käytönnöllinen, käyttäjäystävällinen ja minimalistinen, hillityillä ikonisilla ominaisuuksilla varustettuna.

Kuvagalleria