Ainutlaatuiset edut - Asko Appliances

Ainutlaatuiset edut

Suunniteltu kestämään pitkään

Kun näet ASKO-pesukoneen sisäpuolen, ymmärrät, miksi se on valmis käyttöön seuraavien 20 vuoden ajan. ASKOn pesukoneet ovat markkinoiden ainoat, jotka on suunniteltu ammattikäyttöön tarkoitetuiksi teollisuuskoneiksi.

Lue lisää

Quattro™-rakenne

Neljä tehokasta, teräksiseen pohjalevyyn tukevasti kiinnitettyä iskunvaimenninta tukevat pesurumpua tehden pesusta ja linkouksesta lähes äänetöntä ja tärinätöntä.

ActiveDrum™ - Puhdas ja hellävarainen pesu

ASKOn ActiveDrum™ on suunniteltu pitämään tekstiileistäsi huolta parhaalla mahdollisella tavalla. Rummun muoto ja tiimalasin muotoiset olakkeet ohjaavat vaatteet rummun keskikohtaan. Kun rummun keskiosan reiät ovat lisäksi pienet, vaatteet kuluvat vähemmän ja kone toimii jatkuvasti tasaisesti. ActiveDrum™-rumpuun mahtuu joko 8 kg tai 11 kg pyykkiä.

Lue lisää

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rumpu

Sekä ulko- että sisärumpu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä kestämään kovaa rasitusta, korkeita lämpötiloja ja tehokkaita pesuaineita. Teräs on kestävämpi ratkaisu kuin muovi!

Hiiletön induktiomoottori

Suurin osa pesukoneistamme ja kuivausrummuistamme on varustettu hiilettömällä induktiomoottorilla. Tämän vahvan moottorin ansiosta kone pystyy selviytymään suurista linkousnopeuksista, melutaso laskee ja koneen käyttöikä pitenee.

Alhainen energiankulutus

Pesukone, jossa alhainen energiankulutus A+++

Jos haluat parasta sekä ympäristölle että kukkarollesi, valitse pesukone, jossa on useita hyviä puolia. A+++ on paras energiamerkintä, ja se voi säästää paljon rahaa.

Aqua Block System™

Kukaan ei halua, että kotona tapahtuisi vesivahinko. Jo pieni vuoto voi aiheuttaa suuria ongelmia, jos sitä ei havaita ajoissa. Olemme sen vuoksi tehneet kovaa työtä viranomaisvaatimukset täyttävien turvajärjestelmien kehittämiseksi. Edistyksellisen AquaBlock™-järjestelmämme anturit reagoivat normaalia korkeampaan vedenpintaan ja pumppaavat veden pois ennen kuin se ehtii aiheuttaa vahinkoa.

Lue lisää

SensiSave™

Säästä vettä, energiaa ja aikaa
Erityinen tunnistin säästää vettä, energiaa ja aikaa! Tunnistin arvioi koneessa olevien tekstiilien määrän ja valitsee sitten pesuohjelman, jolla saadaan optimaalinen pesutulos käyttämällä mahdollisimman vähän vettä, energiaa ja aikaa. Näin ollen ASKO-pesukoneilla voi pestä sekä pieniä että suuria pyykkimääriä.

SmartSeal™

Kestävä pesukone ilman kumipalkeita

ASKO-pesukoneen tunnistaa helposti SmartSeal™-tavaramerkistä, sillä ASKO on ainoa valmistaja, joka valmistaa kumipalkeettomia pesukoneita. Quattro™-rakenteessa litteä luukku kiinnittyy suoraan rumpuun eikä se vie turhaa tilaa pesukoneesta. ASKO-pesukoneissa ei ole myöskään likaa kerääviä ja ajan myötä rikkoutuvia kumipalkeita. Lue lisää ainutlaatuisesta Quattro™-rakenteesta.

Pese vaatteet kuin ammattilainen

W8844XL-pesukoneeseen mahtuu 1–11 kg pyykkiä. Anturit mukauttavat veden määrän pyykin määrään, joten pesukonetta voidaan käyttää pienille ja suurille pyykkimäärille. 11 kg:n täyttömäärä pesua kohden on jopa 37 % enemmän kuin tavallisessa pesukoneessa, joten säästyt joka kolmannelta pesukerralta ja säästät samalla aikaa, energiaa ja vettä. Sinulle jää enemmän aikaa kaikkeen mukavaan!

Lue lisää

SuperSkyl

Tehokas pyykin huuhtelu
Apuna herkkäihoisille ihmisille useissa pesukoneissamme on SuperSkyl-lisähuuhtelutoiminto. Sen avulla voit valita pesukoneen huuhtelemaan pyykin jopa 7 kertaa (vakiona on 3 huuhtelua).

KidLock™

Lapsilukollinen pesukone
KidLock™-lapsilukko estää lapsia käynnistämästä pesukonetta.

Astma- ja allergiaystävälliset pesukoneet

Pesukoneessa on tehokkaat ohjelmat, parannettu huuhteluteho ja kätevä rummunpuhdistusohjelma – kaikki astmasta ja allergioista kärsivien eduksi ja iloksi. Noudattaaksemme voimassa olevia vaatimuksia koneeseen on lisätty seuraavat kolme uutta ohjelmaa.

Lue lisää

Pidämme ympäristöstä huolta

ASKO on paneutunut ympäristöasioihin, jotka on huomioitu tuotannossa ja tuotekehityksessä: Meille on tärkeää, että koneemme ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä.

Lue lisää