Pesukoneet - Asko Appliances

Pesukoneet

Puhdas ja hellävarainen pesu

ASKOn pesukoneissa on paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka säästävät vettä, energiaa ja aikaa.

ASKOn pesukoneet antavat parhaimman mahdollisen pesu- ja kuivaustuloksen, ja samalla ne käsittelevät pyykkiä hellävaraisesti. Pesukoneiden kehittyneet anturit mittaavat kosteuden ja lian automaattisesti säätäen vesimäärän ja pesuajan sopiviksi – näin saadaan täydellinen pesutulos tuhlaamatta vettä ja energiaa.

ASKOn pesukoneet ovat markkinoiden ainoat, joissa ei ole kumitiivisteitä, koska luukku kiinnittyy suoraan rumpuun. Tämän ansiosta puhdistamista tarvitaan vähemmän ja pesuainejäännöksiä ei jää – ja mikä tärkeintä – ei vuotoja.

Ympäristönsuojelu on tärkeä osa ASKOn yrityskulttuuria. Siksi olemme kehittäneet ympäristöystävällisiä pesukoneita, joiden energialuokka on paras mahdollinen ja jotka voidaan kierrättää pitkän käyttöiän päätyttyä.

Pyykinhuoltotuotteidemme muotoilu on suunniteltu muiden kanssa yhteensopiviksi, joten pesukone voidaan sijoittaa yhteen kuivausrummun, kuivauskaapin ja Hidden Helpers™ -pyykkilaatikoiden kanssa.

Lue lisää ASKOn pyykinpesukoneiden ainutlaatuisista eduista.

Osto-opas

minkä pesukoneen valitsisin

Jos et ole varma siitä, minkätyyppinen pesukone vastaa tarpeitasi parhaiten, suosittelemme tutustumaan ASKOn pesukoneiden osto-oppaaseen.